ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Πέραν των 27 δισ. ΤΛ τα δάνεια τον Απρίλιο

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Πέραν των 27 δισ. ΤΛ τα δάνεια τον Απρίλιο

Τα δάνεια που παραχωρήθηκαν σε φυσικά και νομικά πρόσωπα από τις τράπεζες στα κατεχόμενα κατά τον μήνα Απρίλιο, σύμφωνα με στοιχεία της «κεντρικής τράπεζας», είναι πέραν των 27 δισεκατομμυρίων τουρκικών λιρών (περίπου 3 δις ευρώ).

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στην τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Ντιαλόγκ» τα 5 δισεκατομμύρια 163 εκατομμύρια 562 χιλιάδες ΤΛ είναι δάνεια που παραχωρήθηκαν σε «κρατικούς οργανισμούς».

Σε «νομικά πρόσωπα» παραχωρήθηκαν δάνεια ύψους 18, 8 δισ. ΤΛ, ενώ τα δάνεια των «πολιτών» ανέρχονται στα 8, 4 δισ. ΤΛ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Στήριξη Χριστοδουλίδη σε Ζελένσκι: Σχεδιάζει επίσκεψη στο Κίεβο τον Δεκέμβρη ο ΠτΔ

Σειρά σημαντικών συναντήσεων είχε σήμερα στην πρωτεύουσα της Δανίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων, ενόψει της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, όπως ανέφερε η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων Μαριλενα Ραουνά.