Το πριμ του Πρόδρομου

Το πριμ του Πρόδρομου

Πέρσι στο τελευταίο ματς της χρονιάς όταν ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε την ΑΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και κατέκτησε το πρωτάθλημα ο Πρόδρομος Πετρίδης έδωσε πριμ 100 χιλιάδες Ευρώ στα αποδυτήρια στους ποδοσφαιριστές.

Αν πάλι και φέτος πάρουν το νταμπλ θα βάλουν στον τραπεζικό τους λογαριασμό οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ αρκετές χιλιάδες Ευρώ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE