Έτοιμος να ανανεώσει ο Μέσι!

Έτοιμος να ανανεώσει ο Μέσι!

Ο Λιονέλ Μέσι είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε ακόμα μία ανανέωση με την Μπαρτσελόνα με το νέο του συμβόλαιο να εκπνέει το 2023.

Σε οποιαδήποτε φήμη για αποχώρηση του Μέσι από την Καταλωνία, μπαίνει φρένο από το δημοσίευμα της «Mundo Deportivo».

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο Αργεντινός αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε νέο τριετές συμβόλαιο.

Φυσικά, το εν λόγω ρεπορτάζ δεν… ανακάλυψε την Αμερική. Αν ο ηγέτης της ομάδας ήθελε να φύγει θα είχε κάνει χρήση του όρου για να φύγει από το Καμπ Νόου όσο ισχύει ο εν λόγω όρος που του έδινε αυτό το δικαίωμα.

Ο Μέσι όμως, με το νυν συμβόλαιό του να εκπνέει το 2021, σίγουρα δείχνει ότι όχι μόνο θα είναι εκεί και την επόμενη σεζόν αλλά κι άλλα δύο.

Και σ’ αυτό το συμβόλαιο θα υπάρχει ειδικός όρος που θα του επιτρέπει να φύγει νωρίτερα αν το θελήσει – όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Έτοιμος να ανανεώσει ο Μέσι! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

Δραματικές είναι οι στιγμές από την πολύ δύσκολη η κατάσταση στην μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από ττην κοινότητα Μαλιάς στην επαρχία Λεμεσού και πλέον έχει επεκταθεί μεταξύ των κοινοτήτων Ομόδους, Άρσους και Βάσας. Συγκεκριμένα ισχυρές δυνάμεις, περιλαμβανομένων οκτώ πτητικών μέσων επιχειρούν στην περιοχή Μαλιάς- Ομόδους- Βάσας στην οποία μαίνεται πυρκαγιά ενώ γίνονται διασώσεις και μετακινήσεις πολιτών, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή. Στο σημείο μεταβαίνει και ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης. Η πυρκαγιά κατευθύνεται προς την Κοινότητα Βουνί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επηρεάζονται κατοικίες. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία προχωρά με εκκενώσεις στην Κοινότητα Βουνί και η Πολιτική Άμυνα με εκκενώσεις στην Κοινότητα Ποταμιού. Έπιπρόσθετες δυνάμεις στην πυρκαγιά από Λάρνακα, Πάφο και ΕΜΑΚ Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE