Γκουαρδιόλα για Γκαρθία: «Ανταποκρίνεται καλά, αλλά χρειάζεται εξετάσεις» (BINTEO)

Γκουαρδιόλα για Γκαρθία: «Ανταποκρίνεται καλά, αλλά χρειάζεται εξετάσεις» (BINTEO)

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ενημέρωσε πως ο Έρικ Γκαρθία είχε κανονικά τις αισθήσεις του αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ, ωστόσο, ξεκαθάρισε πως ο ποδοσφαιριστής χρειαζόταν εξετάσεις μετά τη σφοδρή σύγκρουση.

Ο νεαρός αμυντικός των «πολιτών» ανησύχησε άπαντες έπειτα από την πολύ δυνατή σύγκρουση με τον Έντερσον στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα στο Etihad το βράδυ της Τετάρτης, με αποτέλεσμα να χρειαστεί αρκετά λεπτά για ν’ αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο και με τελείως ακινητοποιημένο τον αυχένα του.

«Ανταποκρίνεται καλά, είχε τις αισθήσεις του στ’ αποδυτήρια, όμως θα πρέπει να κάνει κι άλλες εξετάσεις στο νοσοκομείο και μετά θα δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται» ήταν η ενημέρωση από τον Πεπ Γκουαρδιόλα για τον ποδοσφαιριστή που προκάλεσε φόβο σε όλους με την πτώση του στη νίκη (3-0) της ομάδας του επί της Άρσεναλ.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Γκουαρδιόλα για Γκαρθία: «Ανταποκρίνεται καλά, αλλά χρειάζεται εξετάσεις» (BINTEO) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE