Χριστιάνα Αριστοτέλους: Με μαγιό στη Λεμεσό – Απόλαυσε το Σαββατοκυρίακο

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Με μαγιό στη Λεμεσό – Απόλαυσε το Σαββατοκυρίακο

DATA[

Μητέρα δυο παιδιών , εργαζόμενη… και ναι έχει δικαίωμα στο να απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης όσο μπορεί και της το επιτρέπει ο χρόνος.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους βρέθηκε στη Λεμεσό το Σαββατοκυρίακο και οπως φαίνεται πήγε και για μπανάκι, αφού σε μια φωτογραφία που ανέβασε…φορούσε μαγιό και καφτάνι.

Δειτε:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.