Η συμφωνία Σταύρου και Σταυρή για το μεγάλο έπαθλο

Η συμφωνία Σταύρου και Σταυρή για το μεγάλο έπαθλο

DATA[

Οι Σταύρος Γεωργίου και Σταύρος Βαρθαλίτης διαγωνίστηκαν στον μεγάλο τελικό του MasterChef με απόλυτο στόχο τον τίτλο και φυσικά το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης , κατά τη διάρκεια της δεύτερης δοκιμασίας του τελικού, αποκάλυψε πως με τον Σταύρο Γεωργίου έχουν κάνει συμφωνία για το έπαθλο και όπως χαρακτηριστικά είπε «Έχουμε κάνει μια συμφωνία με τον Σταυρή για τα 50 χιλιάρικα. Νικητής, δεύτερος, κάτι θα γίνει, φίλοι είμαστε και κάτι θα κάνουμε ο ένας για τον άλλον».

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εκτάκτως στο Προεδρικό οι εργοδοτικές οργανώσεις: Κρίσιμη σύσκεψη για την ΑΤΑ – Τι «καίει» εργοδότες και συντεχνίες

Εκτάκτως στο Προεδρικό οι εργοδοτικές οργανώσεις: Κρίσιμη σύσκεψη για την ΑΤΑ – Τι «καίει» εργοδότες και συντεχνίες

Το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου πέρασαν εκτάκτως το βράδυ της Κυριακής οι πρόεδροι των εργοδοτικών οργανώσεων, Γιώργος Παντελίδης και Σταύρος Σταύρου, για κρίσιμη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, με στόχο να «κλειδώσει» το ζήτημα της αυτόματης τιμαριθμικής αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).

BEST OF TOTHEMAONLINE