Τέσσερις σκύλοι στη Λευκωσία επιτέθηκαν σε γυναίκα και την δάγκωσαν – Στο νοσοκομείο η 64χρονη
Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε γυναίκα στον Άγιο Ιωάννη Μαλούντας μετά από επίθεση που δέχθηκε από 4 σκύλους.
Συνεπώς, ο συνολικός αριθμός των θανάτων σε ασθενείς θετικούς στον ιό SARS-CoV-2 ανέρχεται σε 26, και οι θάνατοι με τελική αιτία τη νόσο COVID-19 ανέρχονται στους 19, 13 άντρες και 6 γυναίκες με μέσο όρο ηλικίας τα 71 έτη.
Σε ό,τι αφορά στα νέα περιστατικά της νόσου COVID-19, σύμφωνα με τα δεδομένα από τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης του Υπουργείου Υγείας, από σύνολο 1,047 εργαστηριακών διαγνώσεων δεν εντοπίστηκε κρούσμα του ιού SARS-CoV-2.
Αναλυτικά, διεκπεραιώθηκαν οι ακόλουθες διαγνώσεις, χωρίς τον εντοπισμό κρούσματος:
Με βάση και τα σημερινά δεδομένα, ο συνολικός αριθμός των θετικών κρουσμάτων παραμένει 985.
Επιπλέον, μέχρι σήμερα το απόγευμα, στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου νοσηλεύεται ένας ασθενής. Δόθηκε ένα εξιτήριο. Επίσης, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας νοσηλεύεται ένας ασθενής εκτός αναπνευστήρα. Δόθηκε επίσης εξιτήριο στον ασθενή που νοσηλευόταν σε θάλαμο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις