ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες – Υπήρχαν μέσα επιβάτες

ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες – Υπήρχαν μέσα επιβάτες

Στις φλόγες τυλίχθηκε όχημα εν κινήσει γύρω στις 20:45 το πρωί της Παρασκευής 19/06, στο χωριό Καλαβασός, της επαρχίας Λάρνακας.

Μιλώντας στο ThemaOnline o εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής υπηρεσίας κ. Ανδρέας Κεττής ανέφερε πως η φωτιά ξεκίνησε από την μηχανή του οχήματος, ενώ μέλη της Πυροσβεστικής δύναμης έσπευσαν στο σημείο και κατέσβησαν την φωτιά.

Ο κ. Κεττής τόνισε πως δεν κινδύνευσε κανένας από τους επιβάτες καθώς είχαν κατέβει έγκαιρα από το όχημα.

Φωτογραφία αρχείου* 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα

Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα

Αρχίζει η τελευταία φάση της επίθεσης στη Γάζα, προαναγγέλλουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης αναφερόμενα στην επιχείρηση ανακατάληψης της Γάζας με την κωδική ονομασία «Άρματα του Γεδεών» ενώ κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν δηλώσει ότι το Ισραήλ δεν θα αποσυρθεί από περιοχές στις οποίες έχει εισέλθει στο βόρειο και κεντρικό τμήμα του θύλακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE