ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Ενας ασθενής νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αναφοράς

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Ενας ασθενής νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αναφοράς

Ενας ασθενής με κορωνοϊό νοσηλεύεται την Παρασκευή 19/06, στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Η κατάσταση της υγείας του ασθενή είναι, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, καλή. 

Σημειώνεται ότι από τις 11 Μαρτίου, όταν άρχισε τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Αναφοράς, έγιναν μέχρι σήμερα 151 εισαγωγές και δόθηκαν 135 εξιτήρια σε ασθενείς που αποθεραπεύτηκαν και επέστρεψαν στο σπίτι τους.
 
Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort στην Τερσεφάνου φιλοξενούνται 12 άτομα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίηση τους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Σε νέα συνέντευξή του, αυτή τη φορά στο αντιπολιτευόμενο πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, ο Ερσίν Τατάρ επανέλαβε ότι δεν τίθεται θέμα να συνεχίσει από το Κραν Μοντανά και υποστήριξε ότι το αίτημα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων από το σημείο όπου είχαν διακοπεί δεν προήλθε από τον Γενικό Γραμματέα Γκουτέρες αλλά από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE