ΚΟΣΜΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πιθανή η έναρξη ανάπτυξης ενός εμβολίου από τη Ρωσία το φθινόπωρο

ΚΟΣΜΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πιθανή η έναρξη ανάπτυξης ενός εμβολίου από τη Ρωσία το φθινόπωρο

Η Ρωσία πιθανόν να ξεκινήσει την παραγωγή ενός εμβολίου κατά της COVID-19 το φθινόπωρο, δήλωσε σήμερα ο διευθυντής του Εθνικού Ερευνητικού Κέντρου Επιδημιολογίας και Μικροβιολογίας, Αλεξάντερ Γκίντσμπουργκ.

Οι δοκιμές του εμβολίου γίνονται σε συνεργασία με το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας και το Ερευνητικό Κέντρο Gamalei. "Η παραγωγή του ρωσικού εμβολίου κατά του κορωνοϊού πιθανόν να ξεκινήσει το φθινόπωρο του 2020. Περισσότερα από 4.000 δείγματα πλάσματος αίματος αναλύθηκαν με τη χρήση του συστήματος εξέτασης για την ανοσία στον COVID-19 που έχει δημιουργήσει το Κέντρο Gamalei", είπε ο Γκίντσμπουργκ, σύμφωνα με το γραφείο τύπου του Υπουργείου Άμυνας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: Εργαζόμαστε για θετικά αποτελέσματα προς επανέναρξη συνομιλιών

ΠτΔ για Κυπριακό: Εργαζόμαστε για θετικά αποτελέσματα προς επανέναρξη συνομιλιών

Όλοι εργαζόμαστε έτσι ώστε να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του την Τρίτη στο περιθώριο της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων.

BEST OF TOTHEMAONLINE