«Μπλόκαρε» ΞΑΝΑ η Χετάφε κι έχασε και άλλο έδαφος για το Τσάμπιονς Λιγκ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

«Μπλόκαρε» ΞΑΝΑ η Χετάφε κι έχασε και άλλο έδαφος για το Τσάμπιονς Λιγκ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Νέα γκέλα για τη Χετάφε, η οποία κόλλησε στο 1-1 με την Έιμπαρ και χάνει έδαφος στην κούρσα για το εισιτήριο του Champions League.

Χετάφε, τι σου συμβαίνει;

Η ομάδα του Μπορδαλάς εμφανίζεται αγνώριστη μετά τη διακοπή και γκρεμίζει ό,τι με κόπο έχτισε στο πρώτο εξάμηνο της περιόδου, ενόσω απομακρύνεται από την τετράδα.

Νέο «ατόπημα» η εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Έιμπαρ, η οποία την άφησε δίχως νίκη για 4η διαδοχική αγωνιστική (0-3-1).

Από την άλλη, οι Βάσκοι -που παρατάχθηκαν χωρίς τον τιμωρημένο προπονητή τους- συμπλήρωσαν 5 αγώνες χωρίς «τρίποντο» (0-2-3) και παραμένουν μπλεγμένοι σε περιπέτειες.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη καλή στιγμή τους (30’) με τον Ετέμπο, ο οποίος πήρε το «ριμπάουντ» και νίκησε από κοντά τον Ντιμίτροβιτς.

Η απάντηση της Έιμπαρ ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45’+6’), με τους Ένριτς και Σάρλες να παίζουν… βόλεϊ με κεφαλιές στην αντίπαλη περιοχή και τον δεύτερο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Η πρώτη ευκαιρία για τη Χετάφε ήρθε στο 55’, με τον Αραμπάρι να αστοχεί από το ύψος της περιοχής κι ενώ είχε ελεύθερο πεδίο μπροστά του. Έξι λεπτά αργότερα ο γκολκίπερ των Μαδριλένων, Σορία, έδιωξε την εκτέλεση φάουλ του Κριστόφορο.

Στο 69’ οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά με τον στόπερ Ετσέιτα, ενώ στο 86’ οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τον Μπίγας, ωστόσο το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφσάιντ με τη χρήση του VAR. Κάπως έτσι φτάσαμε στο τελικό 1-1, που δεν άφησε καμία ομάδα ευχαριστημένη.

Το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής

Παρασκευή, 19/6

Γρανάδα-Βιγιαρεάλ 0-1
(11’ Μορένο)

Μαγιόρκα-Λεγανές 1-1
(9’ Σεβίγια – 87’ Ροντρίγκες)

Σεβίλλη-Μπαρτσελόνα 0-0

Σάββατο, 20/6

Εσπανιόλ-Λεβάντε 1-3
(28′ Ντ. Λόπεθ – 14′ Μαγιοράλ, 67′ Μπάρντι, 87′ αυτ. Πεντρόσα)

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μπέτις 1-0
(7′ Ινίγο)

Χετάφε-Έιμπαρ 1-1
(30′ Ετέμπο – 45’+6′ Σάρλες)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Βαγιαδολίδ (23:00)

Κυριακή, 21/6

Θέλτα-Αλαβές (15:00)
Βαλένθια-Οσασούνα (20:30)
Ρεάλ Σοσιεδάδ-Ρεάλ Μαδρίτης (23:00)

Η επόμενη αγωνιστική (31η)

Δευτέρα, 22/6

Βιγιαρεάλ-Σεβίλη (20:30)
Λεγανές-Γρανάδα (23:00)

Τρίτη, 23/6

Λεβάντε-Ατλέτικο Μαδρίτης (20:30)
Βαγιαδολίδ-Χετάφε (20:30)
Μπαρτσελόνα-Μπιλμπάο (23:00)

Τετάρτη, 24/6

Αλαβές-Οσασούνα (20:30)
Σοσιεδάδ-Θέλτα (20:30)
Ρεάλ Μαδρίτης-Μαγιόρκα (23:00)

Πέμπτη, 25/6

Έιμπαρ-Βαλένθια (20:30)
Μπέτις-Εσπανιόλ (23:00)

Πηγή: sport-fm.gr

The post «Μπλόκαρε» ΞΑΝΑ η Χετάφε κι έχασε και άλλο έδαφος για το Τσάμπιονς Λιγκ (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE