ΚΕΔΙΠΕΣ: Παραιτήθηκε από το Δ.Σ ο Γενικός Διευθυντής του Υπ. Οικονομικών

ΚΕΔΙΠΕΣ: Παραιτήθηκε από το Δ.Σ ο Γενικός Διευθυντής του Υπ. Οικονομικών

Tην παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβουλίου της Κυπριακής Εταιρείας Διαχείρισης Περιουσιακών Στοιχείων (ΚΕΔΙΠΕΣ) υπέβαλε  ο Γιώργος Παντελή, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών, με ισχύ από 1η Ιουλίου 2020.

Ανακοίνωση της ΚΕΔΙΠΕΣ αναφέρει ότι το "το Διοικητικό της Συμβούλιο εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον κ. Παντελή για τη μέχρι σήμερα αγαστή συνεργασία και τη σημαντική συμβολή του στη δημιουργία και ανάπτυξη της Εταιρείας".

Του εύχεται παράλληλα ότι καλύτερο στο πολύπλευρο και δύσκολο έργο που επιτελεί ως Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών.     

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE