ΛΑΡΝΑΚΑ: 29χρονος συλλήφθηκε για κατοχή τεράστιας ποσότητας παράνομων ουσιών

ΛΑΡΝΑΚΑ: 29χρονος συλλήφθηκε για κατοχή τεράστιας ποσότητας παράνομων ουσιών

Στη σύλληψη 29χρονου προχώρησαν τη Δευτέρα (23/6) μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ναρκωτικών που αφορά στον εντοπισμό ποσότητας κοκαΐνης, βάρους πέραν των 800 γραμμαρίων.

Την ποσότητα κοκαΐνης εντόπισαν μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, μετά από συντονισμένη επιχείρηση στις 16 του περασμένου Μαΐου, στην Λεμεσό. Εντοπίστηκε επίσης το χρηματικό ποσό των 10,330 ευρώ, που κατακρατήθηκε για εξετάσεις σχετικά με την προέλευση των χρημάτων.

Κατά την επιχείρηση της ΥΚΑΝ συνελήφθησαν τέσσερα πρόσωπα, δύο άνδρες ηλικίας 56 και 20 χρόνων και δύο γυναίκες ηλικίας 68 και 40 χρόνων, ενώ ακολούθησαν στις 18 και 19 Μαΐου αντίστοιχα, οι συλλήψεις 60χρονου και 44χρονου.

Λίγο μετά τις 9.00 το βράδυ της Δευτέρας (23/6) συνελήφθη από μέλη της ΥΚΑΝ στην επαρχία Λάρνακας και τέθηκε υπό κράτηση  για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης και ο 29χρονος.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το επαρχιακό Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στην Λεμεσό.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.