ΛΑΡΝΑΚΑ: 29χρονος συλλήφθηκε για κατοχή τεράστιας ποσότητας παράνομων ουσιών

ΛΑΡΝΑΚΑ: 29χρονος συλλήφθηκε για κατοχή τεράστιας ποσότητας παράνομων ουσιών

Στη σύλληψη 29χρονου προχώρησαν τη Δευτέρα (23/6) μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ναρκωτικών που αφορά στον εντοπισμό ποσότητας κοκαΐνης, βάρους πέραν των 800 γραμμαρίων.

Την ποσότητα κοκαΐνης εντόπισαν μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, μετά από συντονισμένη επιχείρηση στις 16 του περασμένου Μαΐου, στην Λεμεσό. Εντοπίστηκε επίσης το χρηματικό ποσό των 10,330 ευρώ, που κατακρατήθηκε για εξετάσεις σχετικά με την προέλευση των χρημάτων.

Κατά την επιχείρηση της ΥΚΑΝ συνελήφθησαν τέσσερα πρόσωπα, δύο άνδρες ηλικίας 56 και 20 χρόνων και δύο γυναίκες ηλικίας 68 και 40 χρόνων, ενώ ακολούθησαν στις 18 και 19 Μαΐου αντίστοιχα, οι συλλήψεις 60χρονου και 44χρονου.

Λίγο μετά τις 9.00 το βράδυ της Δευτέρας (23/6) συνελήφθη από μέλη της ΥΚΑΝ στην επαρχία Λάρνακας και τέθηκε υπό κράτηση  για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης και ο 29χρονος.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το επαρχιακό Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στην Λεμεσό.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE