ΥΠΕΓΡΑΨΕ στην Ανόρθωση και πόζαρε μπροστά στον Φοινικα με τον μπαμπά του (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΥΠΕΓΡΑΨΕ στην Ανόρθωση και πόζαρε μπροστά στον Φοινικα με τον μπαμπά του (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

O Αντρέας Νεοφύτου είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, παραμένοντας ωστόσο, δανεικός στην Καρμιώτισσα.

Ο πατέρας του 21χρονου ποδοσφαιριστή, Νεόφυτος, ανάρτησε φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαζί με τον γιο του μπροστά από το σήμα της Κυρίας μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής.

Η δημοσίευση: 

The post ΥΠΕΓΡΑΨΕ στην Ανόρθωση και πόζαρε μπροστά στον Φοινικα με τον μπαμπά του (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE