ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χριστοφή: «Ήθελα να παραμείνω – Η ομάδα εμπιστεύεται τους Κύπριους παίκτες»

Χριστοφή: «Ήθελα να παραμείνω – Η ομάδα εμπιστεύεται τους Κύπριους παίκτες»

O Xριστόφορος Χριστοφή, ποδοσφαιριστής του Εθνικού Άχνας μιλώντας στον Super Sport Fm 104.0, τόνισε πως η ομάδα δίνει ευκαιρία στους Κύπριους ποδοσφαιριστές, ενώ ξεκαθάρισε επίσης πως ήθελε να παραμείνει στο Δασάκι, κάτι που έγινε.

Αναλυτικά:

Aρχικά: «Είχαμε μία συνάντηση με τον πρόεδρο. Από την αρχή του ξεκαθάρισα ότι θέλω να μείνω στην ομάδα. Συμφωνήσαμε χωρίς πολλά πολλά και θα συνεχίσουμε μαζί τη συνεργασία μας».

Για τους δύο προπονητές (Εγκωμίτης και Κλάφουριτς) που είχε φέτος: «Μου έδειξαν από την αρχή πως με εμπιστεύεται ο Γιώτης Εγκωμίτης και στην συνέχεια ο Ντιν Κλάφουριτς. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο».

Για την εμπιστοσύνη που δείχνει ο Εθνικός στον Κύπριο ποδοσφαιριστή: «Είναι πολύ σημαντικό να σου δείχνει η ομάδα ότι σε εμπιστεύεται. Ο Εθνικός είναι μία ομάδα που δίνει ευκαιρίες στον Κύπριο ποδοσφαιριστή και εμείς από την πλευρά μας, δείξαμε ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και για αυτό μας εμπιστεύονται».

Για την παρουσία του: «Μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος με την παρουσία μου. Είχαμε καλή σεζόν. Κερδίσαμε την Ανόρθωση με 5-0, την Ομόνοια εκτός έδρας, τον Απόλλωνα στο Δασάκι. Είχαμε αρκετά καλή ομάδα και πιστεύω πως αν συνεχιζόταν το πρωτάθλημα, δύσκολα ή εύκολα, θα είχαμε αποφύγει τη διαβάθμιση».

Για το θέμα με την μισθοδοσία: «Όπως μας είπε ο πρόεδρος αυτό το θέμα λύθηκε σε 1-2 ώρες με όλους τους παίκτες. Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Ήθελα να μείνω στην ομάδα. Δεν ήθελα να φύγω και να ψάξω άλλο σταθμό στην καριέρα μου. Ήταν προτεραιότητά μου από την αρχή ο Εθνικός».

The post Χριστοφή: «Ήθελα να παραμείνω – Η ομάδα εμπιστεύεται τους Κύπριους παίκτες» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σεξουαλική κακοποίηση: Χημικός ευνουχισμός και ισόβια κάθειρξη προτείνονται ως ποινές - Κατατέθηκε πρόταση νόμου στη Βουλή

Μια βόλτα στην Αγία Σκέπη: Η ιστορία, τα προγράμματα και ο αγώνας των χρόνιων χρηστών – Δείτε φωτογραφίες

MetaMax: Μαρτυρία Interpol «καίει» τον 54χρονο πρώην αστυνομικό - Υποσχόταν κέρδη ως ο «ηγέτης» στην Κύπρο

Νέα διαδικτυακή απάτη: Χρησιμοποιούν το όνομα του Φειδία Παναγιώτου - Έκκληση από την αστυνομία

Ποιες τροφές είναι προτιμότερο να καταναλώνετε το καλοκαίρι - Διατροφολόγος προτείνει στο «Τ»

Οι σπόντες της Δέσποινας Βανδή στη Μαρία Σολωμού για τον Mente Fuerte!



MetaMax: Μαρτυρία Interpol «καίει» τον 54χρονο πρώην αστυνομικό - Υποσχόταν κέρδη ως ο «ηγέτης» στην Κύπρο

MetaMax: Μαρτυρία Interpol «καίει» τον 54χρονο πρώην αστυνομικό - Υποσχόταν κέρδη ως ο «ηγέτης» στην Κύπρο

Μαρτυρία και μέσω της Ιντερπόλ εξασφαλίστηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του 54χρονου συλληφθέντα σε σχέση με την απάτη "πυραμίδα" γνωστής ως Metamax, ο οποίος φέρεται να υποσχόταν μεγάλα κέρδη και να παρουσιαζόταν ως «leader (ηγέτης)» της Metamax στην Κύπρο. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έπεσε και αυτός θύμα της απάτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top