ΠΑΦΟΣ: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά - Παραμένουν στην περιοχή επίγειες και εναέριες δυνάμεις

ΠΑΦΟΣ: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά - Παραμένουν στην περιοχή  επίγειες και εναέριες δυνάμεις

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε μεταξύ των κοινοτήτων Γιόλου και Σίμου την Τρίτη (23/6).

Όπως ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέας Κεττής, η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 14:40 και κατέκαυσε 1,5 εκτάριο από ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση. Όπως τόνισε, οι επίγειες δυνάμεις και τα 2 ελικόπτερα παραμένουν στην περιοχή και μαζί με προωθητή γαιών ασφαλίζουν την περίμετρο και γίνονται οι τελικές κατασβέσεις.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στήνουν το τραπέζι για την πενταμερή: Με συγκεκριμένες προτάσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στη Γενεύη - Είδε και απήλθε η Ντι Κάρλο

Στήνουν το τραπέζι για την πενταμερή: Με συγκεκριμένες προτάσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στη Γενεύη - Είδε και απήλθε η Ντι Κάρλο

Υπό τον φόβο ενός αδιεξόδου, αλλά και των γνωστών θέσεων που αναμένεται να επαναλάβει η τουρκική πλευρά στην πενταμερή διάσκεψη η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17-18 Μαρτίου στη Γενεύη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης κατέθεσε ενώπιον της Αναπληρώτριας ΓΓ του ΟΗΕ Ρόζμαρι Ντι Κάρλο συγκεκριμένες ιδέες, οι οποίες πρώτο, θα υποβοηθήσουν τη διαδικασία κατά την πενταμερή διάσκεψη χωρίς να υπάρξει αδιέξοδο και δεύτερο, θα απομακρύνουν τον κίνδυνο, να μπει στο τραπέζι η θέση Τατάρ, για λύση δύο κρατών. Υποδεχόμενος την κα. Ντι Κάρλο το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπέδειξε πως το status quo δεν μπορεί να αποτελέσει  τη λύση του κυπριακού και όσο περνάει ο καιρός, η κατάσταση επιδεινώνεται.

BEST OF TOTHEMAONLINE