Ενας ασθενής με κορωνοϊό νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αναφοράς

Ενας ασθενής με κορωνοϊό νοσηλεύεται  στο Γενικό Νοσοκομείο Αναφοράς

Ένας ασθενής με κορωνοϊό νοσηλεύεται σήμερα Κυριακή 28/6 στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου που λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

 
Η κατάσταση της υγείας του ασθενούς κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς καλή.
 
Το Σάββατο 27/6 δόθηκε ένα εξιτήριο σε ασθενή του οποίου τα επαναληπτικά αποτελέσματα ήταν αρνητικά στον κορωνοϊό.

Σημειώνεται ότι από τις 11 Μαρτίου όταν άρχισε τη λειτουργία του το Νοσοκομείο Αναφοράς έγιναν μέχρι σήμερα 154 εισαγωγές και δόθηκαν 137 εξιτήρια σε ασθενείς που αποθεραπεύτηκαν και επέστρεψαν στο σπίτι τους
 
Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort στην Τερσεφάνου από την αρχή της πανδημίας έγιναν 123 εισαγωγές ενώ σήμερα νοσηλεύονται 10 άτομα τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

 

 ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE