Κάλεσαν Ενσούε στην «ΠΡΕΜΙΕΡΑ»! Σενάριο για ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ή Πάφο…

Κάλεσαν Ενσούε στην «ΠΡΕΜΙΕΡΑ»! Σενάριο για ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ή Πάφο…

Στα ονόματα των παιχτών του Απόλλωνα, για την αυριανή έναρξη των προπονήσεων στο Κολόσσι, περιλαμβάνεται και αυτό του Εμίλιο Ενσούε.

Έστω κι αν είναι αβέβαιο το μέλλον του Ισπανού αμυντικού στην ομάδα, για νομικούς λόγους κλήθηκε κανονικά στην έναρξη της προετοιμασίας.

Σύντομα θα προκύψουν εξελίξεις για τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του Ενσούε.

Φαίνεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες εκτός Κύπρου, ενώ υπάρχει και ένα σενάριο να ενταχθεί στο δυναμικό της Πάφου.

Όσον αφορά τον Σελίμοβιτς, πληροφορούμαστε, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είναι στο ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν, ακόμα κι δεν μεταπηδήσει σε άλλη ομάδα.

The post Κάλεσαν Ενσούε στην «ΠΡΕΜΙΕΡΑ»! Σενάριο για ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ή Πάφο… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η 5η Σεπτεμβρίου δεν αποτελεί απλώς ακόμη μία εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την ΕΔΕΚ. Αποτελεί μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς το αποτέλεσμα για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος-μέχρι τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, όπου θα πραγματοποιηθεί το εκλογικό συνέδριο-  αναμένεται να καθορίσει, και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ΕΔΕΚ σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της.

BEST OF TOTHEMAONLINE