ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το «γύρισε» σε ένα τρίλεπτο η Ίντερ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Το «γύρισε» σε ένα τρίλεπτο η Ίντερ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

SERIE A’-28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΡΜΑ-ΙΝΤΕΡ: 1-2

Γήπεδο: Ένιο Ταρντίνι

Τι κι αν έχανε ως το 83’, η Ίντερ κέρδισε την Πάρμα με 2-1 με δύο γκολ μέσα σε ένα τρίλεπτο. Στο -8 από την κορυφή οι «νερατζούρι», έχασε έδαφος η Πάρμα στη μάχη για την Ευρώπη.

Στο 3ο λεπτό ο Ζέπε έσωσε μετά από σουτ του Λαουτάρο ενώ στο 6’ ο Αργεντινός απείλησε και πάλι και στο 7’ ο Ντερμάκου έσωσε στη γραμμή μετά από σουτ του Γοδίν.

Στο 12ο λεπτό το σουτ του Ζερβίνιο σταμάτησε στο πλαϊνό δίχτυ και στο 15’ ο Κούτσκα έκανε το γέμισμα, ο Ζερβίνιο κατέβασε στα αριστερά, άδειασε Καντρέβα και πλάσαρε μες το δεξί για το 1-0.

Στο 19’ η κεφαλιά του Γοδίν πέρασε μόλις έξω, όπως και το σουτ του Μπαρέλα στο 22’ και στο 26’ ο Κορνέλιους έχασε το άχαστο εξ επαφής. Στο 35 μετά από γύρισμα του Καντρέβα, ο Λουκάκου δε βρήκε για λίγο την μπάλα και στο 41’ ο Κορνέλιους αστόχησε από κοντά με προβολή ενώ στο 45’ ο Λαουτάρο έκανε το σουτ με τον Ζέπε να σώζει με διπλή προσπάθεια.

Στο 52ο λεπτό το σουτ του Καντρέβα έφυγε λίγο έξω και στο 54’ η κεφαλιά του Γοδίν βρήκε στον Λαουρινί ενώ στο 57’ και στο 58’, η Πάρμα απείλησε εις διπλούν με τον Κουλουσέβσκι.

Στο επόμενο λεπτό, ο Λαουτάρο πήρε την κεφαλιά αλλά είδε την μπάλα να ξύνει τα δοκάρια του Ζέπε, ενώ στο 79’ το γύρισμα του Λουκάκου πέρασε λίγο έξω και στο 80’ ο Ζέπε έσωσε μετά από σουτ του Σάντσες

Ωστόσο στο 84ο λεπτό μετά από κόρνερ, ο Λαουτάρο πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Ντε Φράι με νέα κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στο επόμενο λεπτό αποβλήθηκε ο Κούτσκα και στο 86’ ο Μόουζες έκανε πανέμορφη ενέργεια και σέντρα από δεξιά και ο Μπαζτόνι εξ επαφής έγραψε το 1-2 με κεφαλιά.

Στο 90ο λεπτό ο Γιανγκ έπιασε φοβερό σουτ αλλά ο Ζέπε είπε όχι.

ΠΑΡΜΑ: Ζέπε, Λαουρινί (86’ Νταρμιάν), Άλβες, Ντερμάκου (77’ Ρετζίνι), Γκαλιόλο (46’ Πετσέλα), Κούτσκα, Σκοτσαρέλα (55’ Ερνάνι), Κούρτιτς,Κουλουσέβσκι, Κορνέλιους, Ζερβίνιο (86’ Μπρούχμαν)

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Γοδίν (73’ Μπαζτόνι), Ντ’Αμπρόζιο, Καντρέβα (69’ Μοουζες), Ντε Φράι, Γκαλιαρντίνι, Μπαρέλα, Μπιράγκι (69’ Γιανγκ), Έρικσεν (69’ Σάντσες), Λουκάκου, Λαουτάρο Μαρτίνες (89 ’Βαλέρο)

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πηγή: www.aek365.org

The post Το «γύρισε» σε ένα τρίλεπτο η Ίντερ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πνιγμός 15χρονης: Μπροστά στα μάτια του παππού και της ξαδέρφης της «έσβησε» η άτυχη Γαρδένια - Έτσι σημειώθηκε η τραγωδία

Δίκη Γεν. Ελεγκτή - Αναβολή αντεξέτασης του Οδυσσέα - Ποιος ο λόγος

Έκρηξη βόμβας σε όχημα στη Λευκωσία: Ανήκει σε εργαζόμενο των Κεντρικών Φυλακών

Έτσι έγινε το φονικό στην Πέγεια: Ο 50χρονος άρπαξε το κυνηγετικό και πυροβόλησε τον κουνιάδο του

ΠΑΣΥΞΕ: Απόλυτη ικανοποίηση από τις κινήσεις της Κυβέρνησης - Στα σκαριά φορέας για επενδύσεις στο τουριστικό branding

Χαμός με Πελετιέ στο Power of Love: Η απιστία είναι διαφορετική για τον άνδρα από τη γυναίκα - Βίντεο



Φονικό στην Πάφο: «Μίλησε» η νεκροτομή του 43χρονου Στυλιανού Στυλιανού – Όσα κατέδειξε

Φονικό στην Πάφο: «Μίλησε» η νεκροτομή του 43χρονου Στυλιανού Στυλιανού – Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του 43χρονου Στυλιανού Στυλιανού από τη Πέγεια, ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (03/07) στην Πάφο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top