Σακκάς: «Με μία-δύο κινήσεις ακόμα κλείνει το ρόστερ»

Σακκάς: «Με μία-δύο κινήσεις ακόμα κλείνει το ρόστερ»

Ο προπονητής της Δόξας, Κώστας Σακκάς, μιλώντας στον Super Sport Fm 104.0, ξεκαθάρισε πως με μία δύο κινήσεις κλείνει το ρόστερ της ομάδας του.

Αναλυτικά: 

Για την προετοιμασία: «Έχουμε ξεκινήσει και επίσημα χθες, εδώ και μια βδομάδα έχουν αρχίσει οι προπονήσεις, λόγω της αποχής που έχει προηγηθεί, ξεκινήσαμε πιο νωρίς, θέλαμε περισσότερο καιρό για να επανέλθουν οι ποδοσφαιριστές και με συνεχόμενα τεστ».

Για τους ξένους: «Υπάρχουν παίκτες που ήρθαν, κάποιοι που αναμένονται, υπάρχουν δυσκολίες λόγω της κατάστασης που επικρατεί, για να έρθουν στην Κύπρο»

Για Πάντιτς που είναι νέο μεταγραφικό απόκτημα: «Είχε προβλήματα με κάποιες μεταγραφές που δεν έγιναν και είχε μείνει ανενεργός για κάποιο διάστημα, είναι σε πολύ καλή ηλικία είναι στόπερ, μας προτάθηκε και ευελπιστούμε ότι θα έρθει σύντομα και αυτός και άλλοι που δυσκολεύονται να έρθουν τη δεδομένη στιγμή, ειδικά οι παίκτες από την Βραζιλία είναι πολύ δύσκολο για να μπορέσουν να είναι στην Κύπρο»

Για τις επόμενες κινήσεις: «Με ακόμη μια -δυο προσθήκες θα κλείσουμε το ρόστερ»

Για τα φιλικά: «Έχουμε με Καρμιώτισσα και με ΑΕΛ στην Κυπερούντα όταν θα μεταβούμε εκεί, αλλά θα προηγηθεί αυτό με το ΑΠΟΕΛ, όμως δεν οριστικοποιήθηκε το γήπεδο που θα γίνει το παιγνίδι αυτό».

The post Σακκάς: «Με μία-δύο κινήσεις ακόμα κλείνει το ρόστερ» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE