ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνειδητά ΔΕΝ μίλησε ο Φώτης – Όχι στη “ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ” του χαρακτήρα του

Συνειδητά ΔΕΝ μίλησε ο Φώτης – Όχι στη “ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ” του χαρακτήρα του

Ήταν μέρα Φώτη Παπουλή η χτεσινή. Ένα μήνα μετά την απόφαση του να εγκαταλείψει τον Απόλλωνα, παρουσιάστηκε επίσημα από την Ομόνοια.

Πρέπει να ομολογήσω, ότι μου προκάλεσε έκπληξη το ότι ο έμπειρος άσος (περπατά στα 35 του χρόνια), υπέγραψε διετές κι όχι μονοετές συμβόλαιο με τους πράσινους της Λευκωσίας.

Υποψιάζομαι, ότι ο συγκεκριμένος όρος, ίσως να έπαιξε ρόλο στην απόφαση του Παπουλή να «τραβήξει» προς Λευκωσία και όχι απλώς και μόνο για να αλλάξει παραστάσεις (όπως τουλάχιστον ανέφερε στο Νίκο Κίρζη κι άλλα στελέχη του Απόλλωνα τέλη του Μάη).

Συνειδητά μάλλον, ο παίχτης ίσως να ζήτησε από τους νέους του εργοδότες, να μην προβεί σε δημόσιες τοποθετήσεις. Προφανώς, δεν νιώθει ακόμα απολύτως έτοιμος να μιλήσει σαν Ομονοιάτης, ύστερα από οκτώ… γεμάτα χρόνια στον Απόλλωνα.

Όσο για τις αντιδράσεις μερίδας οπαδών του Απόλλωνα, όταν τον είδαν να φορά για πρώτη φορά φανέλα με το τριφύλλι, ήταν αναμενόμενες.

Μόνο που δεν πρέπει να απαξιώνουν εντελώς (φτάνοντας στα όρια των λιβελλογραφημάτων) τον Ελλαδίτη επιθετικό, διαγράφοντας με μια μονοκονδυλιά όσα πρόσφερε στην ομάδα τους.

Όσο «προδομένοι» κι αν νιώθουν που επέλεξε να κλείσει σε άλλη μεγάλη κυπριακή ομάδα την καριέρα του.

Η πραγματικότητα είναι πως μια… μεμονωμένη μερίδα οπαδών, δεν είχε τόσο ψηλά τον Παπουλή τα τελευταία ένα-δυο χρόνια, όπως κατά τα πρώτα χρόνια της παρουσίας του στο Κολόσσι.

Όμως κι αυτοί, δεν θα πρέπει να «δολοφονούν» τον χαρακτήρα του παίχτη τόσο αβασάνιστα, υιοθετώντας απλώς όσα κυκλοφορούν στα μπούκκικα και στα καφενεία.

Υ.Γ. Να παρακαλέσω τους συναδέλφους, να… προσέχουν λίγο με τους τίτλους που “στεγάζουν” τα ρεπορτάζ τους για τον Παπουλή. Κουράστηκα να διαβάζω ξανά και ξανά “πόσο έλειπε ο Φώτης από την Ομόνοια”.

Διευκρινίζω, ότι από τη πρώτη μέρα που έμαθα ότι ο Ελλαδίτης άσος κατευθύνεται προς το Γέρι, έγραψα ότι μια χαρά λύση (και λογίζεται ως Κύπριος) είναι για τον Μπέργκ. Απλώς γινόμαστε λίγο γραφικοί, όταν επαναλαμβανόμαστε.

The post Συνειδητά ΔΕΝ μίλησε ο Φώτης – Όχι στη “ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ” του χαρακτήρα του appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Από πού μας ήρθαν οι τουρίστες τον Μάιο και πόσοι Κύπριοι ταξίδεψαν στο εξωτερικό

Πισίνες: Αυτοί είναι οι συχνότεροι τύποι λοιμώξεων – Τα συμπτώματα, οι συμβουλές και το…βρεγμένο μαγιό – Ειδικός στο «T»

Σοβαρό τροχαίο Αγία Νάπα: Δεν φορούσε κράνος ο 21χρονος μοτοσικλετιστής - Η κατάσταση της υγείας του

Απόπειρα φόνου εναντίον αστυνομικού: Διάταγμα οκταήμερης κράτησης για τον 40χρονο

Πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού: Γίνεται προσπάθεια για πλήρη οριοθέτηση - Σοβαρός κίνδυνος αναζωπυρώσεων



Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Μπορεί τα ΜΜΕ στο Λίβανο να αναφέρουν ότι ο ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, δεν απείλησε την Κύπρο αλλά την προειδοποίησε , ωστόσο αναλυτές προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα χαρτογραφώντας το ενδεχόμενο υλοποίησης όσων δήλωσε, αναφέροντας τέσσερις πιθανούς στόχους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top