Ο Τζο Μπάιντεν δεν θα κάνει προεκλογικές συγκεντρώσεις λόγω της πανδημίας

Ο Τζο Μπάιντεν δεν θα κάνει προεκλογικές συγκεντρώσεις λόγω της πανδημίας

Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για τον Λευκό Οίκο Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη 30/6 ότι τηρώντας τις οδηγίες των γιατρών, δεν θα οργανώσει καμία προεκλογική συγκέντρωση, λόγω της πανδημίας της Covid-19, σε αντίθεση με τον Ρεπουμπλικανό αντίπαλό του, τον απερχόμενο Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.


"Μου φαίνεται ότι αυτή είναι η πιο παράξενη προεκλογική εκστρατεία της σύγχρονης ιστορίας", είπε σε μια συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Γουίλμινγκτον του Ντέλαγουερ. "Θα ακολουθήσω τις εντολές του γιατρού, όχι μόνο για εμένα αλλά και για τη χώρα. Και αυτό σημαίνει ότι δεν θα οργανώσω συγκεντρώσεις", είπε ο 77χρονος πρώην αντιπρόεδρος, επί προεδρίας Μπαράκ Ομπάμα.

Ο Τραμπ επικρίθηκε δριμύτατα επειδή οργάνωσε μια προεκλογική συγκέντρωση στην Τάλσα της Οκλαχόμας στις 20 Ιουνίου, μολονότι στην Πολιτεία αυτήν αυξάνονταν τα κρούσματα του νέου κορωνοϊού.

Ο Μπάιντεν είπε επίσης ότι ελπίζει να ανακοινώσει στις αρχές Αυγούστου το όνομα της υποψήφιας αντιπροέδρου του. Εχει ήδη δεσμευτεί ότι θα επιλέξει μια γυναίκα για τη θέση αυτή και έχει συστήσει μια επιτροπή για πιθανές υποψήφιες.

 

 ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE