ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ: Μόνο τρεις θα χαρούν απόψε - 'Κέρδισαν' τις διακοπές του καλοκαιριού και κάτι για το ταξίδι

ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ: Μόνο τρεις θα χαρούν απόψε - 'Κέρδισαν' τις διακοπές του καλοκαιριού και κάτι για το ταξίδι

Πραγματοποιήθηκε η αποψινή (Tρίτη 30/6) κλήρωση του Τζόκερ (2148) που μοιράζει πάνω από 600.000 ευρώ στην πρώτη κατηγορία κερδών (5+1).

Οι αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα στην αποψινή κλήρωση είναι οι:  9, 20, 22, 43, 45 και Τζόκερ: 2

Στην πρώτη κατηγορία σημειώθηκε τζακ-ποτ αφού κανείς δεν κατάφερε να μαντέψει σωστά τους 5+1 αριθμούς ενώ αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως ούτε στην 2η κατηγορία (5 αριθμοί) κερδίζει κάποιο δελτίο.

Μόνο τρία δελτία στην 3η κατηγορία (4+1) θα εξαργυρωθούν προς 2.500 ευρώ, ενώ καλό 'δώρο' για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, σε ένα όμροφο προορισμό.

,

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Από την ακινησία, στην «ανάπτυξη συνεργασίας» - Τα ΜΟΕ και η διαδικασία βήμα - βήμα μέχρι τον Ιούλιο

Κυπριακό: Από την ακινησία, στην «ανάπτυξη συνεργασίας» - Τα ΜΟΕ και η διαδικασία βήμα - βήμα μέχρι τον Ιούλιο

Σε μια περίοδο όπου το κυπριακό βρισκόταν σε παρατεταμένο λήθαργο, από τον Ιούλιο του 2017 όπου ο Αντόνιο Γκουτέρες, μας ευχήθηκε «καλή επιτυχία» κηρύσσοντας τη λήξη της διάσκεψης στο Κραν Μοντανά μέχρι σήμερα, οχτώ χρόνια μετά, έχοντας μια Τουρκία και ένα ψευδοκράτος, να απαιτούν λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα, το αποτέλεσμα της άτυπης πενταμερούς στη Γενεύη, δικαιολογημένα, έφερε χαμόγελα κυρίως σε Λευκωσία και Αθήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE