Απολογήθηκε δημόσια ο Αρχηγός Αστυνομίας για τη σέλφι μέλους της Δύναμης με τον γυμνό άντρα στη Λεμεσό- Διάταξε πειθαρχική έρευνα

Απολογήθηκε δημόσια ο Αρχηγός Αστυνομίας για τη σέλφι μέλους της Δύναμης με τον γυμνό άντρα στη Λεμεσό- Διάταξε πειθαρχική έρευνα

Δεν άρεσε καθόλου στον νέο Αρχηγό Αστυνομίας Στέλιο Παπαθεοδώρου η ενέργεια μέλους της Δύναμης να βγάλει σέλφι με τον άντρα που κυκλοφορούσε γυμνός στη Λεμεσό την Τρίτη 30/6.

 

Μέσα από σχετική ανάρτηση του κύριου Παπαθεοδώρου, απαντώντας στον Αντρέα Θεμιστοκλέους (πρόσφατα αποχώρησε από τη Συμμαχία Πολιτών» ο νέος Αρχηγός απολογήθηκε δημόσια για την πράξη του Αστυνομικού αναφέροντας ότι θα διαταχθεί πειθαρχική έρευνα αφού εκ πρώτης όψεως φαίνεται να παραβιάζεται η σχετική Αστυνομική Διάταξη.

«Τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε μέλη τής αστυνομίας. Απολογούμαι εκ μέρους της Αστυνομίας. Αύριο θα δοθούν οδηγίες για τη διεξαγωγή πειθαρχικής έρευνας αφού εκ πρώτης όψεως φαίνεται να παραβιάζεται η σχετική Αστυνομική Διάταξη.Πραγματικά λυπούμαστε για το συμβάν» το «τιτίβισμα» του κ. Παπαθεοδώρου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE