Άγρια συμπλοκή στη Λεμεσό: Πιάστηκαν στα χέρια λόγω επαγγελματικών διαφορών - Xρησιμοποίησαν μεταλλικούς σωλήνες
Γύρω στη 1 το μεσημέρι χθες λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή μεταξύ αριθμού προσώπων στην οδό Πάφου στη Λεμεσό.
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, τα εν λόγω πρόσωπα παρακινούσαν άτομα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να προχωρήσουν σε τέτοιου είδους ενέργειες.
Και τρίτη επίθεση στη Λεμεσό...
Νέα επίθεση σε κεραία τηλεπικοινωνιών σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Λεμεσό. Συγκεκριμένα, ξέσπασε φωτιά σε κεραία που βρίσκεται στην περιοχή του Τσιρείου Σταδείου ενώ στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής.
Θυμίζουμε ότι τα ξημερώματα της Τετάρτης (1/7), σημειώθηκαν άλλα δύο περιστατικά, σε σταθμό και κεραία τηλεπικοινωνιών στην περιοχή Παλώδιας και δρόμο Λεμεσού - Τρόοδους αντίστοιχα.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΥΠΡΟΣ: Έκαψαν κεραία και σταθμό τηλεπικοινωνιών - Ανησυχία Αστυνομίας
Άντρος Ιωάννου
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις