ΠΤΔ: Σύσκεψη με Επιστημονική Ομάδα για αξιολόγηση των δεδομένων για τα μέτρα μετά την πανδημία

ΠΤΔ: Σύσκεψη με Επιστημονική Ομάδα για αξιολόγηση των δεδομένων για τα μέτρα μετά την πανδημία

Σύσκεψη με την Επιστημονική Ομάδα θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, την Παρασκευή (3/7), στις 09:30, για την αξιολόγηση των δεδομένων, όπως διαμορφώνονται στο πλαίσιο της τέταρτης φάσης άρσης των περιοριστικών μέτρων που λήφθηκαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Όπως ανέφερες στο ΚΥΠΕ αρμόδια πηγή, η συγκεκριμένη σύσκεψη πραγματοποιείται σε ένα κρίσιμο σημείο, ενόψει του τουριστικού κύματος που αναμένεται, και θα αξιολογηθεί το θέμα της χαλάρωσης πτήσεων και το θέμα της κατηγοριοποίησης των χωρών.

Στο μικροσκόπιο της Επιστημονικής Ομάδα και τος Προέδρου Αναστασιάδη θα βρεθεί και το θέμα που αφορά τους επισκέπτες από το  Ηνωμένο Βασίλειο, σε σχέση με το πότε και σε ποια κατηγορία χωρών θα συμπεριληφθεί η συγκεκριμένη χώρα.

Επιπλέον, θα συζητηθεί το πλάνο χαλάρωσης περαιτέρω μέτρων σε σχέση με συναυλίες και θέατρα σε κλειστούς ή ανοιχτούς χώρους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έγκλημα εκτός ελέγχου; Εξαγγελίες Χριστοδουλίδη – Βαριά πυρά Λοϊζίδη για την Αστυνομία - «Ο ΠτΔ δεν ενημερώνεται σωστά»

Έγκλημα εκτός ελέγχου; Εξαγγελίες Χριστοδουλίδη – Βαριά πυρά Λοϊζίδη για την Αστυνομία - «Ο ΠτΔ δεν ενημερώνεται σωστά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η αύξηση της εγκληματικότητας και οι συνεχείς υποθέσεις που απασχολούν την επικαιρότητα εντείνουν το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών και δοκιμάζουν την εμπιστοσύνη προς τους θεσμούς, η δημόσια συζήτηση για την αποτελεσματικότητα των μηχανισμών ασφάλειας βρίσκεται στο επίκεντρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE