ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Ερευνά ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα σε βάρος αστυνομικού - Έβγαλε σέλφι με άντρα που κυκλοφορούσε γυμνός

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Ερευνά ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα σε βάρος αστυνομικού - Έβγαλε σέλφι με άντρα που κυκλοφορούσε γυμνός

Το ενδεχόμενο διάπραξης ποινικών αδικημάτων θα διερευνήσει η Αστυνομία σχετικά με την ενέργεια μέλους της Δύναμης να βγάλει σέλφι με τον άντρα που κυκλοφορούσε γυμνός στη Λεμεσό την Τρίτη 30/6.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, πέραν από τα πειθαρχικά αδικήματα που πιθανόν να προκύπτουν για το μέλος της Αστυνομίας, θα διερευνηθεί και το ενδεχόμενο διάπραξης ποινικών αδικημάτων.

Θυμίζουμε ότι για το εν λόγω θέμα, τοποθετήθηκε δημόσια και ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Στέλιος Παπαθεοδώρου, αφού με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα απολογήθηκε εκ μέρους της Δύναμης.

«Τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε μέλη τής αστυνομίας. Απολογούμαι εκ μέρους της Αστυνομίας. Αύριο θα δοθούν οδηγίες για τη διεξαγωγή πειθαρχικής έρευνας αφού εκ πρώτης όψεως φαίνεται να παραβιάζεται η σχετική Αστυνομική Διάταξη.Πραγματικά λυπούμαστε για το συμβάν» ήταν το χαρακτηριστικό σχόλι του κ. Παπαθεοδώρου στο twitter.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.