Αποχωρεί από την τηλεόραση η Κατερίνα Γκαγκάκη

Αποχωρεί από την τηλεόραση η Κατερίνα Γκαγκάκη

DATA[

Eκανε γνωστή την απόφαση και την πρόθεση της η Κατερίνα Γκαγκακη. «Αποφάσισα ότι αυτός είναι ο δρόμος μου, η ενασχόλησή μου με τα κοινά και νομίζω ότι μπορώ να προσφέρω πολύ σημαντικά πράγματα», είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Όπως αποκάλυψε η ίδια στα “Μεσάνυχτα” και την Ελεονώρα Μελέτη, δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν, τονίζοντας χαρακτηριστικά και με νόημα ότι η «ελλιπής κρίση πρέπει θα διορθωθεί».

“Φέτος προσπάθησα να συνδυάσω δύο πράγματα που δεν συνδυάζονται. Το ένα ήταν η τοπική αυτοδιοίκηση και το άλλο μια καθημερινή εκπομπή. Θεωρούσα ότι και τα δύο τα… ‘χω, αλλά αυτός ο συνδυασμός δεν ήταν έξυπνος, ήταν αφελής. Ήταν ελλιπής κρίση από μέρους μου. Και η ελλιπής κρίση πρέπει θα διορθωθεί», είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE