Eκανε γνωστή την απόφαση και την πρόθεση της η Κατερίνα Γκαγκακη. «Αποφάσισα ότι αυτός είναι ο δρόμος μου, η ενασχόλησή μου με τα κοινά και νομίζω ότι μπορώ να προσφέρω πολύ σημαντικά πράγματα», είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη.
Όπως αποκάλυψε η ίδια στα “Μεσάνυχτα” και την Ελεονώρα Μελέτη, δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν, τονίζοντας χαρακτηριστικά και με νόημα ότι η «ελλιπής κρίση πρέπει θα διορθωθεί».
“Φέτος προσπάθησα να συνδυάσω δύο πράγματα που δεν συνδυάζονται. Το ένα ήταν η τοπική αυτοδιοίκηση και το άλλο μια καθημερινή εκπομπή. Θεωρούσα ότι και τα δύο τα… ‘χω, αλλά αυτός ο συνδυασμός δεν ήταν έξυπνος, ήταν αφελής. Ήταν ελλιπής κρίση από μέρους μου. Και η ελλιπής κρίση πρέπει θα διορθωθεί», είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη.
Σε μια εποχή όπου η ενημέρωση εξελίσσεται με ταχύτητα… πρωταθλητισμού, το Themasports πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό άλμα στο μέλλον. Παρουσιάζει τη νέα του εικόνα, τη νέα του φιλοσοφία, αλλά και έναν ανανεωμένο αέρα που στοχεύει να αλλάξει τα δεδομένα στο αθλητικό ρεπορτάζ στην Κύπρο.