ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τον Αύγουστο επαναρχίζει η μεταφορά νερού από την Τουρκία, λέει ο «υπουργός γεωργίας»

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τον Αύγουστο επαναρχίζει η μεταφορά νερού από την Τουρκία, λέει ο «υπουργός γεωργίας»

Τον Αύγουστο επαναρχίζει η μεταφορά νερού από την Τουρκία και η ροή νερού στο φράγμα στα κατεχόμενα Πάναγρα, σύμφωνα με τον «υπουργό γεωργίας και φυσικών πόρων» Ντουρσούν  Ογούζ.

Δημοσίευμα στην τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Κίπρις» αναφέρει ότι, άρχισε ήδη η επιδιόρθωση της βλάβης στον αγωγό μεταφοράς νερού και η «αρμόδια» εταιρεία που ανέλαβε την επισκευή έχει ήδη τοποθετήσει υποθαλάσσιες κάμερες για να διαπιστώσει τη ζημιά που προκλήθηκε στον αγωγό και άρχισε τις εργασίες επιδιόρθωσης.
 
«Στόχος μας είναι το νερό να αρχίσει ξανά να ρέει στα φράγματα τον Αύγουστο», δήλωσε ο κ. Ογούζ υποστηρίζοντας ότι μετά από σύσκεψη που είχαν με την «ένωση δημαρχείων» αποφασίστηκε ότι δεν θα γίνει αποκοπή νερού.
 
Για την επιδιόρθωση της βλάβης, ο κ. Ογούζ υποστήριξε ότι το κόστος θα ανέλθει στα 518 εκ. ΤΛ.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE