Δικαίωση της Μπαρτσελόνα στο θέμα Νεϊμάρ

Δικαίωση της Μπαρτσελόνα στο θέμα Νεϊμάρ

Διαδοχικές επιτυχίες για τη Μπαρτσελόνα στις δικαστικές μάχες με Νεϊμάρ και Σάντος, αφού δικαιώθηκαν και στις δυο περιπτώσεις.

Ακόμα μια δικαστική νίκη για τη Μπαρτσελόνα στο θέμα του Νεϊμάρ. Πριν λίγες ημέρες το Δικαστήριο τη δικαίωσε και υποχρέωσε τον Βραζιλιάνο σταρ να επιστρέψει στον σύλλογο 6,7 εκατομμύρια ευρώ. Η δεύτερη δικαστική επιτυχία ήρθε την Τρίτη (7/7) κόντρα στη Σάντος, μιας και το CAS απέρριψε την αξίωση της βραζιλιάνικης ομάδας να λάβει αποζημίωση από τους Καταλανούς ύψους 61.3 εκατ. ευρώ για παράνομες ενέργειες στη μεταγραφή του Νεϊμάρ.

gazzetta.gr

The post Δικαίωση της Μπαρτσελόνα στο θέμα Νεϊμάρ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Ελ Αλαμέιν αύριο ο Χριστοδουλίδης – Η συνάντηση που φέρνει στο ίδιο τραπέζι τρεις ηγέτες

Στο Ελ Αλαμέιν αύριο ο Χριστοδουλίδης – Η συνάντηση που φέρνει στο ίδιο τραπέζι τρεις ηγέτες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει αύριο το πρωί στο Ελ Αλαμέιν της Αιγύπτου, όπου θα συμμετάσχει στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Κύπρου, Ελλάδας και Αιγύπτου, με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου κ. Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι και τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου Σίσι.

BEST OF TOTHEMAONLINE