Γαλαζοκίτρινο «κτύπημα» – Το special background των τίτλων με… «Κλώνα» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Γαλαζοκίτρινο «κτύπημα» – Το special background των τίτλων με… «Κλώνα» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση Κλωναρίδη ο ΑΠΟΕΛ πόσταρε νέα φωτογραφία με τον Ελλαδίτη επιθετικό και λεζάντα με… νόημα.

Ουσιαστικά κάνουν λόγο για το… φόντο πίσω από τον Κλωναρίδη όπου φαίνονται οι τίτλοι του ΑΠΟΕΛ.

Δείτε την φωτογραφία:

 

View this post on Instagram

 

Special background #HomeOfChampions

A post shared by APOEL FC (@apoelfcofficial) on

The post Γαλαζοκίτρινο «κτύπημα» – Το special background των τίτλων με… «Κλώνα» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.