ΛΕΜΕΣΟΣ: Άλλες εφτά μέρες στο κελί τέσσερεις άνδρες για υπόθεση ληστείας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άλλες εφτά μέρες στο κελί τέσσερεις άνδρες για υπόθεση ληστείας

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για ανανέωση του διατάγματος κράτησης τους, παρουσιάστηκαν εκ νέου την Παρασκευή 10/07, οι τέσσερεις, που τελούσαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με την υπόθεση ληστείας, με θύμα 66χρονη, που διαπράχθηκε στις 28 Ιουνίου, στη Λεμεσό.

Το Δικαστήριο ανανέωσε την κράτηση τους για άλλες εφτά μέρες.

Πρόκειται για τέσσερεις άνδρες, ηλικίας 46, 49, 47 και 63 ετών, εναντίον των οποίων προέκυψε μαρτυρία, κατά τη διάρκεια των αστυνομικών εξετάσεων για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Η ληστεία διαπράχθηκε στη Λεμεσό, το πρωί της 28ης Ιουνίου 2020, όταν 66χρονη, φέρεται να δέχθηκε επίθεση από δύο άνδρες, έξω από το διαμέρισμά της. Ακολούθως οι δράστες φέρονται να έκλεψαν διάφορα χρυσαφικά και τιμαλφή, από το διαμέρισμα.           

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.