Τούρκοι με σημαίες πανηγυρίζουν έξω από την Αγία Σοφία - VIDEO

Τούρκοι με σημαίες πανηγυρίζουν έξω από την Αγία Σοφία - VIDEO

Την απόφαση να μετατραπεί η Αγία Σοφία από μουσείο σε τζαμί. πήρε το τουρκικό Συμβούλιο της Επικρατείας.

Το απόγευμα της Παρασκευής 10/07, εκπρόσωπος του Ερντογάν δήλωσε πως η Αγία Σοφία θα μπορούσε να λειτουργεί όπως η Παναγία των Παρισίων, δηλαδή και ως μουσείο και ως τζαμί, τον υπουργό Δικαιοσύνης να χαρακτηρίζει τη άνοιγμα της ως τζαμί «νομική ανάγκη» ενώ ο αντιπρόεδρος του Κυβερνώντος κόμματος, εξέφρασε την ελπίδα η Αγία Σοφία να ανοίξει ως τζαμί στις 15 Ιουλίου, ημέρα που συμπίπτει με την επέτειο του αποτυχημένου πραξικοπήματος κατά του Ερντογάν.

Γύρω στις 17:00 το απόγευμα της Παρασκευής 10/07, Τούρκοι συγκεντρώνονται που έχουν συγκεντρωθεί έξω από την Αγία Σοφία πανηγυρίζουν για την απόφαση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE