ΛΑΡΝΑΚΑ – ΥΠΟΘΕΣΗ ΥΚΑΝ: Αυτοβούλως παραδόθηκε στην Αστυνομία ο 29χρονος

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΥΠΟΘΕΣΗ ΥΚΑΝ: Αυτοβούλως παραδόθηκε στην Αστυνομία ο 29χρονος

Αυτοβούλως παραδόθηκε στην Αστυνομία ο 29χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση 22.5 κιλών κάνναβης στην Λάρνακα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας ο 29χρονος παραδόθηκε μόνος του στις Αρχές το απόγευμα της Πέμπτης 09/07 και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε 29χρονο για υπόθεση παράνομων ουσιών - Στο κελί και 41χρονος

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο το πρωί της Παρασκευής 10/07, 41χρονος ο οποίος είχε συλληφθεί, παρουσιάστηκε ενώπιον Δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την κράτησή του για περίοδο οκτώ ημερών. 

Η σύλληψη του 41χρονου έγινε απόγευμα της Τετάρτης (9/7),  καθώς επέβαινε σε αυτοκίνητο ταξί, που οδηγούσε 53χρονος από τη Λεμεσό και ανακόπηκε από μέλη της ΥΚΑΝ στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στήνουν το τραπέζι για την πενταμερή: Με συγκεκριμένες προτάσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στη Γενεύη - Είδε και απήλθε η Ντι Κάρλο

Στήνουν το τραπέζι για την πενταμερή: Με συγκεκριμένες προτάσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στη Γενεύη - Είδε και απήλθε η Ντι Κάρλο

Υπό τον φόβο ενός αδιεξόδου, αλλά και των γνωστών θέσεων που αναμένεται να επαναλάβει η τουρκική πλευρά στην πενταμερή διάσκεψη η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17-18 Μαρτίου στη Γενεύη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης κατέθεσε ενώπιον της Αναπληρώτριας ΓΓ του ΟΗΕ Ρόζμαρι Ντι Κάρλο συγκεκριμένες ιδέες, οι οποίες πρώτο, θα υποβοηθήσουν τη διαδικασία κατά την πενταμερή διάσκεψη χωρίς να υπάρξει αδιέξοδο και δεύτερο, θα απομακρύνουν τον κίνδυνο, να μπει στο τραπέζι η θέση Τατάρ, για λύση δύο κρατών. Υποδεχόμενος την κα. Ντι Κάρλο το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπέδειξε πως το status quo δεν μπορεί να αποτελέσει  τη λύση του κυπριακού και όσο περνάει ο καιρός, η κατάσταση επιδεινώνεται.

BEST OF TOTHEMAONLINE