ΛΑΡΝΑΚΑ – ΥΠΟΘΕΣΗ ΥΚΑΝ: Αυτοβούλως παραδόθηκε στην Αστυνομία ο 29χρονος

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΥΠΟΘΕΣΗ ΥΚΑΝ: Αυτοβούλως παραδόθηκε στην Αστυνομία ο 29χρονος

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας ο 29χρονος παραδόθηκε μόνος του στις Αρχές το απόγευμα της Πέμπτης 09/07 και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΑΡΝΑΚΑ: Χειροπέδες σε 29χρονο για υπόθεση παράνομων ουσιών - Στο κελί και 41χρονος

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο το πρωί της Παρασκευής 10/07, 41χρονος ο οποίος είχε συλληφθεί, παρουσιάστηκε ενώπιον Δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την κράτησή του για περίοδο οκτώ ημερών. 

Η σύλληψη του 41χρονου έγινε απόγευμα της Τετάρτης (9/7),  καθώς επέβαινε σε αυτοκίνητο ταξί, που οδηγούσε 53χρονος από τη Λεμεσό και ανακόπηκε από μέλη της ΥΚΑΝ στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE