Πάει για το ΜΠΑΜ με τον πανύψηλο Όρσουλιτς – Είναι ήδη Κύπρο για τις υπογραφές! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Πάει για το ΜΠΑΜ με τον πανύψηλο Όρσουλιτς – Είναι ήδη Κύπρο για τις υπογραφές! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Τον πρώην αμυντικό της Ομόνοιας, Μαρίν Όρσουλιτς έφερε στην Κύπρο η Ομόνοια Ψευδά!

Ο 32χρονος Κροάτης αμυντικός με ύψος 1.95 μ., που πέρασε από την Ομόνοια την σεζόν 2016-17, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Ομόνοια Ψευδά για να την ενισχύσει την νέα χρονιά στη Β’ κατηγορία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια έβγαζε το ψωμί του στην Κορέα ενώ είναι ήδη Κύπρο αφού δημοσίευσε μια φωτογραφία από την…Αγία Νάπα!

Η ανάρτηση του:

The post Πάει για το ΜΠΑΜ με τον πανύψηλο Όρσουλιτς – Είναι ήδη Κύπρο για τις υπογραφές! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ο αιφνιδιαστικός ανασχηματισμός που ανακοίνωσε την Παρασκευή το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακατεύει πλήρως την πολιτική τράπουλα, επιβεβαιώνοντας ότι το Προεδρικό έχει περάσει πλέον σε μια φάση ξεκάθαρης πολιτικής στόχευσης. Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης δεν επιδιώκει απλώς τη λειτουργικότητα, αλλά φανερώνει μια στρατηγική που κοιτά ευθέως προς το 2028 και τις επόμενες Προεδρικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE