Η αλλιώτικη προπόνηση του Πάμπου – Τους πήρε παραλία! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η αλλιώτικη προπόνηση του Πάμπου – Τους πήρε παραλία! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Στην παραλία πραγματοποίησαν την προπόνηση τους την Παρασκευή οι παίκτες της Νέας Σαλαμίνας.

Αναλυτικά:

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη εβδομάδα προπονήσεων σήμερα Σάββατο με πρωινή προπόνηση στο προπονητικό μας κέντρο στο Μενεού.

Ο προπονητής της ομάδας μας Πάμπος Χριστοδούλου παραχώρησε άδεια στους ποδοσφαιριστές μας να πάρουν ανάσες και επιστρέφουν στις προπονήσεις την Δευτέρα.

Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε διασκεδαστική προπόνηση στη θάλασσα με τους ποδοσφαιριστές μας να την απολαμβάνουν ιδιαίτερα!

Οι προπονήσεις της ομάδας μας θα συνεχιστούν κανονικά Δευτέρα πρωί και απόγευμα μπαίνοντας στην 3ή εβδομάδα προετοιμασίας ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

The post Η αλλιώτικη προπόνηση του Πάμπου – Τους πήρε παραλία! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Το μήνυμα στα στελέχη του ΔΗΣΥ για... τις απόψεις τους - «Κάθε καταγγελία πρέπει να στοιχειοθετείται»

Αννίτα Δημητρίου: Το μήνυμα στα στελέχη του ΔΗΣΥ για... τις απόψεις τους - «Κάθε καταγγελία πρέπει να στοιχειοθετείται»

Τα δικά μας θέματα δεν είναι πιο σημαντικά από τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών που αγωνιούν τόνισε σε ανάρτησή της, η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE