Η απόφαση ΚΟΠ που άρεσε σε αρκετές ομάδες

Η απόφαση ΚΟΠ που άρεσε σε αρκετές ομάδες

Η ΚΟΠ προ ημερών ανακοίνωσε τη διαφοροποίηση στις κίτρινες κάρτες στις αλλαγές των πειθαρχικών κανονισμών.

Πλέον, οι ομάδες θα μπορούν να διαλέγουν ποιο παιχνίδι θα χάνει ο εκάστοτε ποδοσφαιριστής, ωστόσο θα είναι τα δύο επόμενα από αυτό που θα συμπληρώσει απαγορευτικό αριθμό καρτών.

Μια απόφαση που «χαιρετίζεται» από τις ομάδες, αλλά και τους περισσότερους φίλους του ποδοσφαίρου, καθώς έτσι, θα… μειωθούν τόσο οι φωνές όσο και η προκατάληψη.

Θ.Δ. 

The post Η απόφαση ΚΟΠ που άρεσε σε αρκετές ομάδες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΠΑ: Συνεδριάζει το πολιτικό γραφείο: Η «πρόταση» Νικόλα που δεν έφτασε ποτέ, η επιστολή Γιακουμή και τα ανοιχτά μέτωπα

ΔΗΠΑ: Συνεδριάζει το πολιτικό γραφείο: Η «πρόταση» Νικόλα που δεν έφτασε ποτέ, η επιστολή Γιακουμή και τα ανοιχτά μέτωπα

Σε μια από τις πιο κρίσιμες συγκυρίες για το κόμμα, συνέρχεται στις 15.00 το Πολιτικό Γραφείο της ΔΗΠΑ, με αφορμή την επιστολή του βουλευτή Μιχάλη Γιακουμή, η οποία ζητά επίσημη και θεσμική ενημέρωση, για το κατά πόσο υπήρξε και σε ποιο βαθμό, πρόταση από πλευράς ΔΗΚΟ, για ενδεχόμενη συνεργασία ή συμπόρευση.