ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Kρούσμα στην Μαρίνα Λεμεσού - Έγινε κατά την συνήθη διαδικασία ελέγχου υγείας των υπαλλήλων.

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Kρούσμα στην Μαρίνα Λεμεσού -  Έγινε κατά την συνήθη διαδικασία ελέγχου υγείας των υπαλλήλων.

Ανακοίνωση εξέδωσε το γυμναστήριο Sanctum Spa & Fitness στη Μαρίνα Λεμεσού, με την οποία ενημερώνει για την ύπαρξη συμπτώματος ενός υπαλλήλου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο εντοπισμός του κρούσματος έγινε κατά την συνήθη διαδικασία ελέγχου υγείας των υπαλλήλων. 

Κατά τη συνήθη  διαδικασία ελέγχου υγείας των υπαλλήλων του γυμναστηρίου Sanctum Spa & Fitness στη Μαρίνα Λεμεσού, διαπιστώθηκε σύμπτωμα ενός υπαλλήλου, που υποβλήθηκε σε εργαστηριακές αναλύσεις και εντοπίστηκε ως θετικό στην νόσο COVID-19.

Ενημερώνουμε πως το προσωπικό του Sanctum Spa & Fitness έχει διενεργήσει εργαστηριακό έλεγχο και τα αποτελέσματα είναι αρνητικά στο σύνολό τους. Η εταιρεία μας σε συνεννόηση με τις Υγειονομικές Υπηρεσίες έχει προχωρήσει άμεσα σε απολύμανση των υποστατικών της, καθώς συνεχίζει με την ίδια αυστηρότητα την τήρηση των κανόνων υγιεινής.

Είμαστε σε θέση να σας επιβεβαιώσουμε ότι ακολουθούμε όλες τις σχετικές οδηγίες και τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας, με σημαντικότερο γνώμονα την ασφάλεια και τη δημόσια υγεία. Το Sanctum Spa & Fitness θα είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσει ξανά από αύριο (14/7/2020) με απόλυτη συνέπεια και σεβασμό στον καθένα.

Με βασικότερο κριτήριο την ασφάλεια και την υγεία του προσωπικού και των μελών του, η εταιρεία εφαρμόζει όλους τους κανόνες υγιεινής και απολύμανσης καθώς και τις διαδικασίες ελέγχου των υπαλλήλων και των μελών σε καθημερινή βάση, εναρμονισμένη με τις οδηγίες των αρχών.

Ως αποτέλεσμα, το εν λόγω επιβεβαιωμένο κρούσμα, έχει τεθεί άμεσα σε κατ’ οίκον περιορισμό είναι καλά στην υγεία και ακολουθεί τις σχετικές οδηγίες από τους ιατρούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στήνουν το τραπέζι για την πενταμερή: Με συγκεκριμένες προτάσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στη Γενεύη - Είδε και απήλθε η Ντι Κάρλο

Στήνουν το τραπέζι για την πενταμερή: Με συγκεκριμένες προτάσεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στη Γενεύη - Είδε και απήλθε η Ντι Κάρλο

Υπό τον φόβο ενός αδιεξόδου, αλλά και των γνωστών θέσεων που αναμένεται να επαναλάβει η τουρκική πλευρά στην πενταμερή διάσκεψη η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17-18 Μαρτίου στη Γενεύη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης κατέθεσε ενώπιον της Αναπληρώτριας ΓΓ του ΟΗΕ Ρόζμαρι Ντι Κάρλο συγκεκριμένες ιδέες, οι οποίες πρώτο, θα υποβοηθήσουν τη διαδικασία κατά την πενταμερή διάσκεψη χωρίς να υπάρξει αδιέξοδο και δεύτερο, θα απομακρύνουν τον κίνδυνο, να μπει στο τραπέζι η θέση Τατάρ, για λύση δύο κρατών. Υποδεχόμενος την κα. Ντι Κάρλο το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπέδειξε πως το status quo δεν μπορεί να αποτελέσει  τη λύση του κυπριακού και όσο περνάει ο καιρός, η κατάσταση επιδεινώνεται.

BEST OF TOTHEMAONLINE