Οδηγίες επίσπευσης της ολοκλήρωσης έργων έδωσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Οδηγίες επίσπευσης της ολοκλήρωσης έργων έδωσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Οδηγίες για επίσπευση των διαδικασιών ολοκλήρωσης έργων, κυρίως εκείνων που αναμένεται να συμβάλουν άμεσα και σημαντικά στην ποιότητα ζωής των πολιτών, έδωσε την Δευτέρα 13/07, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, στο πλαίσιο ευρείας υπηρεσιακή σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε, στο πλαίσιο της ανασκόπησης από την Κυβέρνηση, της πορείας υλοποίησης έργων σε όλες τις επαρχίες της ελεύθερης Κύπρου τα οποία έχουν εξαγγελθεί και περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Στη σύσκεψη παρουσιάστηκε η συνολική κατάσταση των έργων για τις επαρχίες Λεμεσού, Πάφου και Αμμοχώστου και έγινε παρουσίαση και συζήτηση με επίκεντρο τα έργα που βρίσκονται υπό κατασκευή ή δρομολογήθηκε η υλοποίηση τους,  αλλά και τα έργα που παρουσιάζουν καθυστερήσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE