Οζερσάι: Η ε/κ πλευρά επιβάλλει περιορισμούς στα οδοφράγματα που δεν έχουν σχέση με την πανδημία

Οζερσάι: Η ε/κ πλευρά επιβάλλει περιορισμούς στα οδοφράγματα που δεν έχουν σχέση με την πανδημία

Η ελληνοκυπριακή πλευρά έχει επιβάλλει στα οδοφράγματα περιορισμούς που δεν έχουν σχέση με την πανδημία ανάφερε σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο «υπουργός εξωτερικών» Κουντρέτ Οζερσάι σημειώνοντας ότι οι περιορισμοί αυτοί απαγορεύουν στους ξένους ταξιδιώτες, που φτάνουν στις ελεύθερες περιοχές χρησιμοποιώντας τα λιμάνια και τα αεροδρόμια της Δημοκρατίας, να επισκεφτούν τα κατεχόμενα.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο κ. Οζερσάι είπε ότι αυτό θα επηρεάσει τον τουρισμό του ψευδοκράτους και ισχυρίστηκε ότι αυτό δεν αποδεικνύει καλή θέληση εκ μέρους της ε/κ πλευράς.
 
Είπε ακόμα ότι ο περιορισμός αυτός ισχύει στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου εδώ και 10 ημέρες ενώ η τ/κ πλευρά προσπαθεί από την 1η Ιουλίου να πείσει την ΕΕ, τα ΗΕ αλλά και την Βρετανία ότι αυτοί οι περιορισμοί δεν έχουν σχέση με την πανδημία και στόχο έχουν να βλάψουν την οικονομία του ψευδοκράτους.
 
Εξέφρασε τέλος την ελπίδα ότι η ε/κ πλευρά θα σταματήσει να εφαρμόζει πρακτικές που επηρεάζουν αρνητικά τους Τ/κ και την οικονομία του ψευδοκράτους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE