ΗΠΑ: Πριν το τέλος καλοκαιριού η έναρξη παραγωγής εμβολίου για κορωνοϊό

ΗΠΑ: Πριν το τέλος καλοκαιριού η έναρξη παραγωγής εμβολίου για κορωνοϊό

Οι εταιρείες παραγωγής φαρμάκων που συνεργάζονται με την αμερικανική κυβέρνηση βρίσκονται σε διαδικασία έναρξης της ενεργού παραγωγής ενός εμβολίου κατά της COVID-19 πριν από το τέλος του καλοκαιριού, σύμφωνα με χθεσινή δήλωση υψηλόβαθμου αξιωματούχου της αμερικανικής κυβέρνησης.

Η αμερικανική κυβέρνηση έχει βοηθήσει στη χρηματοδότηση της ανάπτυξης αρκετών εμβολίων και θεραπειών μέσω του ειδικού προγράμματος (Operation Warp Speed program), ενώ προγραμματίζει να ανακοινώσει περισσότερες επενδύσεις σε εμβόλια κατά του κορονοϊού στο μέλλον, όπως δήλωσε ο ίδιος αξιωματούχος.

Από Ethnos.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Σε κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος τίθενται εκ νέου προς εξέταση οι πτυχές της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στα κρασοχώρια της Λεμεσού. Πρόκειται για την δεύτερη συνεδρίαση που καταπιάνεται με το θέμα αυτό και, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εσωτερικών, αναμένεται ότι θα χρειαστεί και τρίτη συνεδρίαση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

BEST OF TOTHEMAONLINE