ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ότι προτάθηκε ο Πουρσαϊτίδης!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ότι προτάθηκε ο Πουρσαϊτίδης!

Δημοσίευμα από την Ελλάδα και την ιστοσελίδα Sdna.gr αναφέρει πως ο πρώην κόουτς της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Πουρσαϊτίδης, έχει προταθεί στον Απόλλωνα Σμύρνης, σύμφωνα με όσα ακούγονται στην «πιάτσα» των Κύπριων ατζέντηδων όπως αναφέρουν.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

 

Την ώρα που στον Απόλλωνα Σμύρνης παραμένει ομιχλώδες το τοπίο αναφορικά με την συνέχιση ή μη της συνεργασίας με τον Μπάμπη Τεννέ, στην κυπριακή πιάτσα των ατζέντηδων κυκλοφορεί πως ο Σάββας Πουρσαϊτίδης προτάθηκε στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» κι αναμένει στο ακουστικό του.

Ο 44χρονος προπονητής έπειτα από σχεδόν τρία χρόνια θητείας στον πάγκο της Νέας Σαλαμίνας, αποχώρησε απ΄τον πάγκο της κυπριακής ομάδας και βρίσκεται σε αναζήτηση νέας προπονητικής στέγης.

Εκτός από τη Νέα Σαλαμίνα έχει εργαστεί ως chief scout στον ΑΠΟΕΛ κι ως κόουτς σε άλλες δύο ομάδες (Αναγέννηση Δερύνειας, Δόξα Κατακωπιάς) εκτός από τη Νέα Σαλαμίνα, με την προπονητική φόρμα της οποίας ανακηρύχτηκε κορυφαίος προπονητής στην Κύπρο για την σεζόν 2018-19 στην ετήσια ψηφοφορία των παικτών

Εκείνη την περίοδο υπό την τεχνική καθοδήγηση του Πουρσαϊτίδη, η ομάδα της Αμμοχώστου τερμάτισε στην 5η θέση της βαθμολογίας παίζοντας – κατά κοινή ομολογία – πολύ καλό ποδόσφαιρο».

The post ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ότι προτάθηκε ο Πουρσαϊτίδης! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανείπωτη θλίψη σε ΔΕΦΑ και ΑΗΚ – Πέθανε ο Αντώνης Πατσαλής - «Ξεχώρισε για την απλότητα, τη θετικότητα και την εργατικότητά του »

• «Μάστιγα» η φτώχεια: 1 στα 10 νοικοκυριά στην ΕΕ δεν τρέφονται σωστά - Τι ισχύει στην Κύπρο

• Άγριος καυγάς στη Λεμεσό: Τραυματίστηκε 16χρονος - Χειροπέδες σε τρεις νεαρούς

• Μας χρειάζεται ο μικρός Νεόφυτος: Ψάχνει δότη μυελού των οστών - Έκκληση για βοήθεια

• Power of Love: Έμαθε για την αρρώστια και ξέσπασε σε κλάματα - «Με ειδοποίησαν ότι πεθαίνει»

• Βενεζουέλα: Ο Μαδούρο κέρδισε τις εκλογές, αλλά καταγγέλλει ότι επιχειρείται «πραξικόπημα»



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σύντομα εξελίξεις στο Κυπριακό, είμαστε πανέτοιμοι»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σύντομα εξελίξεις στο Κυπριακό, είμαστε πανέτοιμοι»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τους αρχηγούς των Διπλωματικών Αποστολών της Κυπριακής Δημοκρατίας στο εξωτερικό, κατά την οποία τους ενημέρωσε για τις εξελίξεις στο Κυπριακό και άλλα θέματα που αφορούν πολιτικές της Κυπριακής Δημοκρατίας σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top