«Βάφτισαν» τον Τιμούρ διάδοχο του Ίβιτς!

«Βάφτισαν» τον Τιμούρ διάδοχο του Ίβιτς!

Δημοσίευμα της Ελλαδικής ιστοσελίδας To10.gr αναφέρει πως ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι ψηλά στη λίστα της Μακάμπι Τελ Αβίβ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ισραηλινής ομάδας, επικαλούμενοι πληροφορίες από τη γειτονική χώρα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα: 

«Σοβαρά φαίνεται να σκέφτεται η Μακάμπι Τελ Αβίβ την περίπτωση του Τιμούρ Κετσπάγια για αντικαταστάτη του Βλάνταν Ίβιτς.

Πολύ ψηλά στη λίστα της Μακάμπι Τελ Αβίβ φιγουράρει το όνομα του Τιμούρ Κετσπάγια, όπως αναφέρουν πληροφορίες από το Ισραήλ.

Ο Κετσπάγια φαίνεται να αποτελεί τον διακαή πόθο της Μακάμπι. Η ομάδα από το Ισραήλ αναζητά τον αντικαταστάτη του Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο εδώ και μία εβδομάδα.

Ο Τζακ Αγγελίδης, εκτελεστικός πρόεδρος της Μακάμπι, έχει κάνει βολιδοσκόπηση και ο 52χρονος τεχνικός αποτελεί την πρώτη του επιλογή, αλλά ταυτόχρονα και πολύ δύσκολή. Κι αυτό διότι ο έμπειρος τεχνικός έχει ακόμα συμβόλαιο με την Ανόρθωση και δύσκολα θα άφηνε την κυπριακή ομάδα αυτή τη στιγμή.

Ο Κετσπάγια είχε διατελέσει προπονητής του Ολυμπιακού το 2009 και της ΑΕΚ το 2016, ενώ από το 2019 βρίσκεται στον πάγκο της Ανόρθωσης».

The post «Βάφτισαν» τον Τιμούρ διάδοχο του Ίβιτς! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την ενίσχυση της διεθνούς εικόνας της Κυπριακής Δημοκρατίας ως αξιόπιστου και ελκυστικού επενδυτικού προορισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το πρωί για το Τορόντο του Καναδά.

BEST OF TOTHEMAONLINE