ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άγριο «κράξιμο» από τους Άραβες της Σίτι στον Γκουαρντιόλα!

Άγριο «κράξιμο» από τους Άραβες της Σίτι στον Γκουαρντιόλα!

Μόνο σίγουρο δεν πρέπει να θεωρείται το μέλλον του Πεπ Γκουαρντιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι, όπως επισήμανε ο ίδιος με δηλώσεις του.

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι τον ήθελε σαν τρελή. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα μετά από πολλά “επεισόδια” εν τέλει υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους “πολίτες”. Μαζί του η αγγλική ομάδα δεν κατάφερε μόνο να κατακτήσει δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα.

Οι Άγγλοι μαζί του έσπασαν πολλά ρεκόρ. Δημιούργησαν κάποια άλλα νέα. Έφτιαξαν κατά πολύ την εικόνα τους. Μιας και το ποδόσφαιρο που έπαιζαν και συνεχίζουν να παίζουν μέχρι και σήμερα είναι κάτι παραπάνω από ωραίο στο μάτι. Θέλγει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.

Μπορεί κάποιος να μην υποστηρίζει τη Σίτι. Όμως, είναι πολύ δύσκολο να μην υποστηρίζει το ποδόσφαιρο που παίζει εκείνη. Ωστόσο, μέχρι και οι σπουδαίοι προπονητές έχουν δυσκολίες στη δουλειά τους. Αυτό τόνισε με δηλώσεις του ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι η διοίκηση του την “είπε” για την εικόνα του συλλόγου κατά τη διάρκεια της Πρέμιερ Λιγκ. Ειδικά από τη στιγμή που έχασε το πρωτάθλημα. Και μάλιστα με τόσους πολλούς βαθμούς διαφορά από τους “reds”.

Η Λίβερπουλ με τον Γιούργκεν Κλοπ ανέβηκε επίπεδο. Έγινε πιο ανταγωνιστική. Πέρυσι έφτασε μία… ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Φέτος ήταν μαθηματικά σίγουρο πως θα ήταν καλύτερη.

Μάλιστα, ήταν τόσο καλύτερη που άφησε πολύ πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντίολα. Κάτι που δεν άρεσε και πολύ στη διοίκηση των “πολιτών”.

“Δεν πρόκειται να “πουλήσω” την ομάδα μου. Θα μάχομαι μαζί της μέχρι το τέλος. Νιώθω ότι είμαι σημαντικός για τον σύλλογο. Αλλά όταν δεν μου αρέσει κάτι, τότε το λέω στη διοίκηση. Όπως και όταν η διοίκηση έχει κάποιο πρόβλημα με εμένα με φωνάζει και μου το λέει. Δεν τα πήγαμε καλά φέτος. Τερματίσαμε 21 ή 23 βαθμούς πίσω από τη Λίβερπουλ.

Η διοίκηση δεν είναι ικανοποιημένη μαζί μου. Ωστόσο, όλα θα συζητηθούν όταν τελειώσει αυτή η σεζόν. Θα προσπαθήσω να τους πείσω με τον δικό μου τρόπο, ότι μπορούμε του χρόνου να τα πάμε καλύτερα από φέτος. Πάντα εντός αγωνιστικού χώρου”, τα λόγια του.

Πηγή: Sportsking.gr

The post Άγριο «κράξιμο» από τους Άραβες της Σίτι στον Γκουαρντιόλα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έρχεται άνοδος θερμοκρασίας - Μέχρι πού φτάνει σήμερα ο υδράργυρος - Δείτε αναλυτικά το «καιρικό μενού»

Ένας στους δέκα νέους ούτε δουλεύουν, ούτε σπουδάζουν – Πόσες γυναίκες και πόσοι άνδρες

Πότε ένας εργοδότης μπορεί να απολύσει εργοδοτούμενο χωρίς να δώσει προειδοποίηση

Συνεχίζεται σήμερα η υπόθεση παύσης του Γεν. Ελεγκτή ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου



Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται να είναι κρίσιμες για την πορεία του κυπριακού. Μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ στις Βρυξέλλες, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει συνάντηση με τον Ερσίν Τατάρ σήμερα στις 17.00 στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top