ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποχαιρέτησε και ανακοινώθηκε από ομάδα της Ρουμανίας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Αποχαιρέτησε και ανακοινώθηκε από ομάδα της Ρουμανίας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η αρχηγός της Χρυσομηλιάς, Μαρία Σάββα, αποχαιρέτησε την ομάδα της Κερύνειας, ενώ ανακοινώθηκε από την Piros Security Lionesses, ομάδα της Ρουμανίας.

Η ανάρτηση της ποδοσφαιρίστριας και η ανακοίνωση:

«Μετά από 6 χρόνια στην ομάδα της Χρυσομηλιάς Αγίου Αμβροσίου Κερύνειας ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω. Νιώθω πολύ τυχερή που αγωνίστηκα σε μια τέτοια περήφανη ομάδα, για όλες τις χαρές και τις λύπες που μοιραστήκαμε, για όλες τις στιγμές αγωνίας, γέλιου, απογοήτευσης μα πάνω απ’ όλα στιγμές ανθρωπιάς . Έχω δώσει την καρδιά και την ψυχή μου προσπαθώντας να κρατήσουμε ζωντανή την φλόγα αυτού του προσφυγικού Σωματείου που εκπροσωπεί την Κερύνεια μας. Φεύγοντας από αυτή την ομάδα κρατάω μόνο τα θετικά και τους αυθεντικούς γνήσιους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μου και με υποστήριζαν σε κάθε στιγμή. Τον προπονητή μου,ο οποίος είναι σαν δεύτερος πατέρας μου, που δεν έπαψε λεπτό να πιστεύει σε εμένα! Τον πρόεδρο και κάθε άλλο μέλος αυτής της διοίκησης που ήταν κάθε λεπτό δίπλα μας! Όπως επίσης και τις συμπαίκτριες μου που ανέχονταν τα χορευτικά μου, τα πειράγματα μου και που είναι δίπλα μου σε αυτήν την νέα μου πρόκληση. Όσο χαίρομαι που ένα όνειρο μου πραγματοποιείται άλλο τόσο λυπάμαι που φεύγω από την ομάδα μου. Φεύγω όμως με το κεφάλι ψηλά και με αξιοπρέπεια όπως πορεύτηκα και στην ομάδα αυτά τα χρόνια τιμώντας την φανέλα και παλεύοντας για την Κερύνεια μας.

Εις το επανιδείν

Καλή συνέχεια,

H catchana σας #10 ⚽👑»

The post Αποχαιρέτησε και ανακοινώθηκε από ομάδα της Ρουμανίας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ ενδυναμώνονται βήμα με βήμα»

ΠτΔ: «Οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ ενδυναμώνονται βήμα με βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέστη στη δεξίωση της Πρεσβειας των ΗΠΑ με την ευκαιρία της 248ης επετείου από την Ανεξαρτησία των ΗΠΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top