Ανάγκη στελέχωσης ΓΝ Πάφου με θωρακοχειρούργο και νευροχειρούργο, δηλώνει η Διευθύντρια του Ακτινολογικού

Ανάγκη στελέχωσης ΓΝ Πάφου με θωρακοχειρούργο και νευροχειρούργο, δηλώνει η Διευθύντρια του Ακτινολογικού

Tο θέμα της αναγκαιότητας ενίσχυσης του ΓΝ Πάφου με στελέχωση ιατρών θωρακοχειρούργου  και νευροχειρούργου έθιξε με δηλώσεις της η Διευθύντρια του Ακτινολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου δρ. Λία Ψαρά.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η κ. Ψαρά  αναφέρθηκε, με αφορμή σημερινό εργατικό ατύχημα που είχε αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός εργαζόμενου, στην αναγκαιότητα της ενίσχυσης του ΓΝ Πάφου με θωρακοχειρούργο και νευροχειρούργο, προσθέτοντας πως επιβάλλεται η αγορά μαγνητικού τομογράφου, ώστε να παρασχεθεί έγκαιρα βοήθεια στον κάθε ασθενή.

Η κ. Ψαρά ανέφερε ακόμη πως “ βρισκόμαστε στη 2η φάση του ΓεΣΥ”και σίγουρα, όπως είπε, “οι υπηρεσίες έπρεπε να ήταν αναβαθμισμένες με σωστό εξοπλισμό”.  

Επιπρόσθετα η Διευθύντρια του Ακτινολογικού Τμήματος του ΓΝ Πάφου σημείωσε πως το Τμήμα της δέχεται πολλά ατυχήματα, όχι μόνο εργατικά  άλλα και άλλα, αναφέροντας πως κάποια περιστατικά είναι βαριά και θα πρέπει να τύχουν της σωστής αντιμετώπισης και με τα κατάλληλα μέσα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Στην Κύπρο θα βρίσκεται εντός των επόμενων ημερών η Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία πιάνει αμέσως δουλειά, σε μια προσπάθεια, για ένα ουσιαστικό διάλογο με τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια δυναμική, μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE