ΛΕΜΕΣΟΣ – ΥΠΟΘΕΣΗ ΥΚΑΝ: Χειροπέδες στον 30χρονο που κατηγορείται ως εγκέφαλος

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΥΠΟΘΕΣΗ ΥΚΑΝ: Χειροπέδες στον 30χρονο που κατηγορείται ως εγκέφαλος

Χειροπέδες πέρασε η Αστυνομία στον 30χρονο Mohammed Shafeeq Mohammed Mohammed από το Ιράκ το απόγευμα της Παρασκευής (17/07), ο οποίος καταζητείτο για αδικήματα  της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος, παράνομης κατοχής διαβαθμισμένων ουσιών και παράνομης παραγωγής ελεγχόμενου φαρμάκου.     

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 30χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής 17/07, από Μέλη της ΥΚΑΝ στην Λεμεσό. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο 30χρονος φέρεται να είναι ο εγκέφαλος της υπόθεσης του κυκλώματος crystal, το οποίο βρέθηκε μετά από έρευνες σε αποθήκη στη Λεμεσό, έπειτα από τις οποίες συνελήφθησαν πέντε πρόσωπα. 

Θυμίζουμε ότι ο 30χρονος καταζητείτο και για την υπόθεση απαγωγής με σκοπό το φόνου του 31χρονου Σύρου Ahmed Zaidan.   

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE