ΕΛΛΑΔΑ – ΚΟΖΑΝΗ: Σε κρίσιμη κατάσταση 56χρονος εφοριακός μετά από επίθεση με τσεκούρι -'Σας άρεσε; Καλά να πάθετε' -VIDEO

ΕΛΛΑΔΑ – ΚΟΖΑΝΗ: Σε κρίσιμη κατάσταση 56χρονος εφοριακός μετά από επίθεση με τσεκούρι -'Σας άρεσε; Καλά να πάθετε' -VIDEO

Σοβαρά σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται 56χρονος εφοριακός στην Κοζάνη, ο οποίος τραυματίστηκε από 45χρονο με τσεκούρι την Πέμπτη (16/07). 

Ο 56χρονος υποβλήθηκε την Παρασκευή 17/07, σε δεύτερη επέμβαση για αποσυμφόρηση αιματώματος στο κεφάλι.

Στην την ίδια επίθεση, τραυματίστηκαν και δύο γυναίκες 67 και 47 ετών, αντίστοιχα, που νοσηλεύονται στο ίδιο νοσοκομείο.

Η 67χρονη, αφού εκτιμηθεί η κατάστασή της και δοθεί η έγκριση από νευροχειρουργούς, αναμένεται να υποβληθεί την ερχόμενη Δευτέρα σε γναθοχειρουργική επέμβαση σε συνεργασία με ωτορινολαρυγγολόγο, οφθαλμίατρο και νευροχειρουργό. Νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Β΄ΜΕΘ του «Παπανικολάου».

Τέλος, η 47χρονη είναι σε καλύτερη κατάσταση από τους δύο άλλους τραυματίες και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που εντοπίσαμε στην ιστοσελίδα protothema.gr, ο δράστης της εγκληματικής αυτής ενέργειας, προέβη στις αποτρόπαιες πράξεις του με τρόπο που προκαλούσε τρόμο και φρίκη.

«Σας άρεσε; Καλά να πάθετε», φέρεται να είπε ο δράστης, ο οποίος κτυπούσε με μανία τα θύματά του.

Εξάλλου, ο διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου όπου νοσηλεύονται τα τρία πρόσωπα, δήλωσε πως πρώτη φορά είδε να γίνεται αυτό απ΄λο άνθρωπο σε άνθρωπο.

Να σημειωθεί ότι η μια εκ των δυο γυναικών που τραυματίστηκε, έχασε το μάτι της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE