Big brother: Δείτε για πρώτη φορά φωτογραφίες από όλα τα μέρη του σπιτιού– Τον Αύγουστο κάνει πρεμιέρα

Big brother: Δείτε για πρώτη φορά φωτογραφίες από όλα τα μέρη του σπιτιού– Τον Αύγουστο κάνει πρεμιέρα

Πυρετώδεις φαίνεται πως είναι οι προετοιμασίες για την επιστροφή του Big Brother στην τηλεόραση μέσα από τον ΣΚΑΪ και στην Κύπρο του Sigma.

Αν και το ριάλιτι είχε προγραμματιστεί να βγει στον τηλεοπτικό αέρα τον περασμένο Μάρτιο, η πανδημία για τον κορωνοϊό ανέτρεψε τα δεδομένα και το έβαλε… στον πάγο.

Τώρα, όμως, και συγκεκριμένα την Κυριακή 30 Αυγούστου, το Big Brother αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο κανάλι του Φαλήρου με τον Χάρη Βαρθακούρη στον ρόλο του παρουσιαστή.

Σύμφωνα με την παραγωγή του Big Brother, στο σπίτι θα εισέλθουν 16 παίκτες και ενδέχεται ακόμη τέσσερις ενώ, πριν την είσοδο τους, θα γίνει απολύμανση για την προστασία από την πανδημία του κορονοϊού.

Κατά τη διάρκεια, τέλος, του ριάλιτι προγράμματος κανένας νέος παίκτης δεν θα μπει στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού

Η Ελλαδική ιστοσελίδα zappit.gr τρύπωσε στο σπίτι λίγες εβδομάδες πριν την πρεμιέρα. 

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

 
 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE