32 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα- Άλλοι τρεις νεκροί

32 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα- Άλλοι τρεις νεκροί

Την ταυτοποίηση 32 νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα, εννέα εκ των οποίων εντοπίστηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας, ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας την Τετάρτη 22/7.


Το τελευταίο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν τρεις νέοι θάνατοι από κορωνοϊό στη χώρα, με το συνολικό αριθμό των θανόντων από την αρχή της επιδημίας να φτάνει τους 200.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 4.077, εκ των οποίων το 54,5% αφορά άνδρες. Εκ του συνόλου των κρουσμάτων τα 1.128 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και τα 2.066 συνδέονται με ήδη γνωστό κρούσμα.

Στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι 10 πολίτες, με διάμεση ηλικία  τα 58 έτη. 124 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη η Αναπληρώτρια ΓΓ ΟΗΕ, Ρόζμαρι ντι Κάρλο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Η κα Ντι Κάρλο η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στη Λευκωσία, αναμένεται να συζητήσει με την Ελληνική κυβέρνηση τα βήματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν, μέχρι τη διεξαγωγή της άτυπης πενταμερούς, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE